![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Имам следните (много чести, мисля) предизвикателство ... "Система" Описание: 1) От гледна точка на сайта под формата на данни се попълва, както и формата на данни е изпратен мейл адрес (завършващ на MS Outlook 2007 мейл кутия, и до определена папка там). 2) Така че не може да се каже 30-150 имейли в тази специфична папка, които са от същия подател със същия предмет т.н., но пощата съдържание (= формата данни) е различна въз основа на данните, вписани от лицата на уеб сайта. "Проблем" / Предизвикателство Бих искал да реши: От тези, електронна поща (по силата на някои Лична папка в пощенската кутия папки) Бих искал да бъде в състояние да извлича да кажа за Excel,. CSV файлове или други подобни данни от пълната съобщение / съобщения орган (например имейл adresses, имена т.н.) . Аз опитах няколко безплатен / shareware решения (напр. Email Адрес колектор, Outllook Адрес извлича 2007), но нито един от тези, имам опитвали досега са работили по желание. Всички съвети високо ценена. BR, Timo |