μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Outlook (2007): Τρόπος εξαγωγής διευθύνσεις email;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Ιουνίου 2009, 03:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου.

Έχω ένα μετά (αρκετά κοινό, νομίζω) πρόκληση ... "System" περιγραφή:

1) Από την ιστοσελίδα μορφή δεδομένων είναι γεμάτη και η μορφή των δεδομένων είναι να ταχυδρομηθούν mail (που λήγει με το MS Outlook 2007 e-mail-box? Και σε κάποιο φάκελο υπάρχει).

2) Συνεπώς, μπορεί να πει 30-150 τα μηνύματα στο συγκεκριμένο φάκελο που είναι από τον ίδιο αποστολέα με το ίδιο θέμα, κλπ., αλλά το περιεχόμενο της αλληλογραφίας (= μορφή δεδομένων) είναι διαφορετική με βάση τα στοιχεία από τα άτομα που παρεμβάλλονται στην ιστοσελίδα.

"Πρόβλημα" / Challenge θα ήθελα να επιλύσει:

Από τα μηνύματα e-mail (βάσει ορισμένων φάκελο στο γραμματοκιβώτιο Προσωπικά φακέλους), θα ήθελα να είναι σε θέση να πω για την εξαγωγή σε Excel,. CSV αρχεία ή ανάλογων στοιχείων από την πλήρη μήνυμα / μήνυμα σώματος (π.χ. email διευθύνσεις, ονόματα κλπ) .

Έχω δοκιμάσει διάφορα freeware / shareware λύσεις (π.χ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Συλλεκτικά Διεύθυνση, Διεύθυνση Outllook Extractor 2007), αλλά δεν τους έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής έχουν εργασίας, όπως ζητήθηκε.

Κάθε συμβουλή απήχηση.

BR,
Timo
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.