![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Έχω ένα μετά (αρκετά κοινό, νομίζω) πρόκληση ... "System" περιγραφή: 1) Από την ιστοσελίδα μορφή δεδομένων είναι γεμάτη και η μορφή των δεδομένων είναι να ταχυδρομηθούν mail (που λήγει με το MS Outlook 2007 e-mail-box? Και σε κάποιο φάκελο υπάρχει). 2) Συνεπώς, μπορεί να πει 30-150 τα μηνύματα στο συγκεκριμένο φάκελο που είναι από τον ίδιο αποστολέα με το ίδιο θέμα, κλπ., αλλά το περιεχόμενο της αλληλογραφίας (= μορφή δεδομένων) είναι διαφορετική με βάση τα στοιχεία από τα άτομα που παρεμβάλλονται στην ιστοσελίδα. "Πρόβλημα" / Challenge θα ήθελα να επιλύσει: Από τα μηνύματα e-mail (βάσει ορισμένων φάκελο στο γραμματοκιβώτιο Προσωπικά φακέλους), θα ήθελα να είναι σε θέση να πω για την εξαγωγή σε Excel,. CSV αρχεία ή ανάλογων στοιχείων από την πλήρη μήνυμα / μήνυμα σώματος (π.χ. email διευθύνσεις, ονόματα κλπ) . Έχω δοκιμάσει διάφορα freeware / shareware λύσεις (π.χ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Συλλεκτικά Διεύθυνση, Διεύθυνση Outllook Extractor 2007), αλλά δεν τους έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής έχουν εργασίας, όπως ζητήθηκε. Κάθε συμβουλή απήχηση. BR, Timo |