פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

Outlook (2007): כיצד לחלץ את כתובות הדוא"ל?

Reply

שרשרת כלים
Old 8 יוני 2009, 03:02
קבוצת חברות חדשות

Default Outlook (2007): כיצד לחלץ את כתובות הדוא"ל?

הי.

יש לי הבאה (די נפוצה, אני חושב) אתגר ... "מערכת" תיאור:

1) מאתר אינטרנט נתוני טפסים מלא את הטופס הנתונים בדואר את כתובת הדואר (הסתיימו ל-MS-Outlook 2007-תיבת הדוא"ל; ו מסוים שם התיקייה).

2) אז יכול להיות לומר 30-150 דוא"ל באותה תיקייה ספציפיים כי הם מאותו עם השולח באותו נושא וכו ', אבל את תוכן הדואר (= נתוני טפסים) שונה על בסיס נתונים הוכנס על ידי יחידים באתר.

"בעיה" / אתגר שאני רוצה לפתור:

מאת אלה הודעות דואר אלקטרוני (תחת התיקייה מסוימים תיקיות תיבת דואר אישית) אני רוצה להיות מסוגל להוציא להגיד ל-Excel,.-CSV או דומות נתונים מתוך הודעה מלאה / גוף ההודעה (לדוגמה adresses דוא"ל, שמות וכו ') .

ניסיתי כמה freeware / shareware פתרונות (כגון כתובת דוא"ל אספן, כתובת Outllook Extractor 2007), אך אף לא אחד מאלה, ניסיתי כל כך הרבה עובדים כנדרש.

כל עצה מאוד מוערך.

BR,
Timo
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כיצד לפתוח קבצים מצורפים של דואר אלקטרוני ב-Office 2007 מייק S1 חבילות Office & Applications 0 19 אוגוסט 2009 09:24
דואר אלקטרוני ב-Outlook 2007 חיפוש תפקיד kevvyb חבילות Office & Applications 2 24 מרץ 2009 12:27
אורנג 'fsmail.net Outlook הגדרות דוא"ל chrisleech11 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 8 ה -15 בחודש פברואר 2008 10:01
Outlook Express כתובות אבידה esmeralda דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 8 9th אוגוסט 2007 03:33
Outlook 2003 - Email ריק macarmela16 חבילות Office & Applications 6 26 יולי 2007 12:48
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.