![]() |
|
| |||
| |||
| הי. יש לי הבאה (די נפוצה, אני חושב) אתגר ... "מערכת" תיאור: 1) מאתר אינטרנט נתוני טפסים מלא את הטופס הנתונים בדואר את כתובת הדואר (הסתיימו ל-MS-Outlook 2007-תיבת הדוא"ל; ו מסוים שם התיקייה). 2) אז יכול להיות לומר 30-150 דוא"ל באותה תיקייה ספציפיים כי הם מאותו עם השולח באותו נושא וכו ', אבל את תוכן הדואר (= נתוני טפסים) שונה על בסיס נתונים הוכנס על ידי יחידים באתר. "בעיה" / אתגר שאני רוצה לפתור: מאת אלה הודעות דואר אלקטרוני (תחת התיקייה מסוימים תיקיות תיבת דואר אישית) אני רוצה להיות מסוגל להוציא להגיד ל-Excel,.-CSV או דומות נתונים מתוך הודעה מלאה / גוף ההודעה (לדוגמה adresses דוא"ל, שמות וכו ') . ניסיתי כמה freeware / shareware פתרונות (כגון כתובת דוא"ל אספן, כתובת Outllook Extractor 2007), אך אף לא אחד מאלה, ניסיתי כל כך הרבה עובדים כנדרש. כל עצה מאוד מוערך. BR, Timo |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד לפתוח קבצים מצורפים של דואר אלקטרוני ב-Office 2007 | מייק S1 | חבילות Office & Applications | 0 | 19 אוגוסט 2009 09:24 |
| דואר אלקטרוני ב-Outlook 2007 חיפוש תפקיד | kevvyb | חבילות Office & Applications | 2 | 24 מרץ 2009 12:27 |
| אורנג 'fsmail.net Outlook הגדרות דוא"ל | chrisleech11 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | ה -15 בחודש פברואר 2008 10:01 |
| Outlook Express כתובות אבידה | esmeralda | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | 9th אוגוסט 2007 03:33 |
| Outlook 2003 - Email ריק | macarmela16 | חבילות Office & Applications | 6 | 26 יולי 2007 12:48 |
| שרשרת כלים | |
| |