mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Outlook (2007): Kā iegūt e-pasta adreses?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 8, 2009, 03:02
New Member Group

Čau.

Man ir šādi (diezgan bieži, I think) izaicinājums ... "System" Apraksts:

1) no tīmekļa veidlapu dati tiek aizpildītas veidlapas dati tiek nosūtīti uz pasta adrese (kas beidzas ar MS Outlook 2007 e-pasta kastē, un lai noteiktu mapi tur).

2) Tātad var teikt 30-150 e-pastus, ka īpašas mapes, kas ir no paša sūtītāja ar pašu jautājumu uc, bet pasta saturu (= veidlapas datus) atšķiras, pamatojoties uz datiem, kas iekļauts ar par mājas indivīdiem.

"Problēma" / Challenge Es vēlos atrisināt:

No tiem, e-pastu (ar noteiktu mapi Personal pastkastes mapes) Es gribētu, lai varētu iegūt teikt Excel. CSV failus vai līdzīgiem datiem no pilnā ziņojuma / ziņu ķermenī (piemēram, e-pasta adreses, nosaukumus utt) .

Esmu mēģinājis vairākas freeware / shareware risinājumi (piemēram, e-pasta adrese Collector, Outllook Adrese Extractor 2007), bet neviena no tām esmu mēģinājis līdz šim ir strādājis, kā prasīts.

Jebkuru konsultāciju, highly appreciated.

BR,
Timo
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.