rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Outlook (2007): Jak wyodrębnić adresy e-mail?

Reply

Narzędzia wątku
Old 8. czerwiec 2009, 03:02
Nowe państwa grupy

Cześć.

Mam następujące (dość często, myślę) wyzwanie ... "System" opis:

1) Od strony internetowej, wypełnić formularz danych i formę danych jest wysyłany mail (kończący się w MS Outlook 2007 adres e-polu, a do pewnego folderu tam).

2) Tak więc można powiedzieć, 30-150 e-maile w tym konkretnym folderze, które są od tego samego nadawcy z tej samej itp., ale poczty treści (= formularz danych) różni się w oparciu o dane wprowadzone przez osoby fizyczne na stronie internetowej.

"Problem" / Challenge Chciałbym rozwiązać:

Z tych e-maili (w ramach określonego folderu w skrzynce pocztowej Osobiste foldery) Chciałbym móc powiedzieć, wyciąg do programu Excel,. CSV lub podobnych danych z pełną wiadomość / treść wiadomości (np. adresów e-mail, nazwiska, itp.) .

Mam wypróbowany kilka freeware / shareware rozwiązań (np. adresów e-mail Collector, Outllook Adres Extractor 2007), ale żaden z tych Mam próbowano do tej pory pracował jako wniosek.

Wszelkie porady cenione.

BR,
Timo
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.