![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć. Mam następujące (dość często, myślę) wyzwanie ... "System" opis: 1) Od strony internetowej, wypełnić formularz danych i formę danych jest wysyłany mail (kończący się w MS Outlook 2007 adres e-polu, a do pewnego folderu tam). 2) Tak więc można powiedzieć, 30-150 e-maile w tym konkretnym folderze, które są od tego samego nadawcy z tej samej itp., ale poczty treści (= formularz danych) różni się w oparciu o dane wprowadzone przez osoby fizyczne na stronie internetowej. "Problem" / Challenge Chciałbym rozwiązać: Z tych e-maili (w ramach określonego folderu w skrzynce pocztowej Osobiste foldery) Chciałbym móc powiedzieć, wyciąg do programu Excel,. CSV lub podobnych danych z pełną wiadomość / treść wiadomości (np. adresów e-mail, nazwiska, itp.) . Mam wypróbowany kilka freeware / shareware rozwiązań (np. adresów e-mail Collector, Outllook Adres Extractor 2007), ale żaden z tych Mam próbowano do tej pory pracował jako wniosek. Wszelkie porady cenione. BR, Timo |