menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Outlook (2007): Ako extrahovať emailovej adresy?

Reply

Thread Tools
Old 8. júna 2009, 03:02
Nový člen skupiny

Default Outlook (2007): Ako extrahovať emailovej adresy?

Nazdar.

Mám nasledujúci (pomerne časté, myslím) výzvou ... "System" description:

1) Z internetových stránok forme dát je vyplnená a forma údajov mailom na mailovú adresu (končiace na MS Outlook 2007 e-mail-box, a do určitej zložky tam).

2) Tak možno povedať 30-150 e-mailov v danej zložke, ktoré sú od toho istého odosielateľa s rovnakým predmetom apod, ale mail obsahu (= forma data) sa líši na základe údajov, ktoré znie jednotlivcov na webových stránkach.

"Problém" / Challenge bych chtěl vyriešiť:

Z týchto e-mailov (v rámci určité zložky v poštovej schránke Osobné zložky) Rád by som, aby bol schopný extrahovať povedať Excel. CSV súbory alebo podobné údaje z plnej správu / správy subjektu (napr. e-mailovej adresy, mená atď) .

I vyskúšalo niekoľko freeware / shareware riešenia (napr. e-mailová adresa sběratel, Outllook Adresa Extractor 2007), ale nikto z tých, pokúsil som sa zatiaľ pracuje, ako to vyžaduje.

Nejakú radu vysoko cenený.

BR,
Timo
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako sa k otvorenej Email Prílohy v Office 2007 Mike S1 Office & Aplikácie 0 19. augusta 2009 09:24
Outlook 2007 Email Hľadať Funkcia kevvyb Office & Aplikácie 2 24. marca 2009 12:27
Orange fsmail.net email výhľad nastavenia chrisleech11 Email, VoIP & IM Diskusia 8 15. február 2008 10:01
Outlook Express adresy stratil Esmeralda Email, VoIP & IM Diskusia 8 9. augusta 2007 03:33
Outlook 2003 - email prázdny macarmela16 Office & Aplikácie 6 26. júla 2007 12:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.