мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Оутлоок (2007): Како Екстракт адресе?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. јуни 2009, 03:02
Нови члан групе

Default Оутлоок (2007): Како Екстракт адресе?

Бок.

Имам следеће (сасвим уобичајене, мислим) изазов ... "Сыстем" опис:

1) Од уебсите података је попуњен формулар и облик података је послали на маил адресе (која су завршила у МС Оутлоок 2007 е-поште-бокс, и на одређени фолдер постоји).

2) Зато се може рећи да је у 30-150 е-поруке које су специфичне фасцикле из истог пошиљаоца са истом предмету и сл, али маил садржаја (образац података =) се заснива на различитим подаци убачен од стране појединаца на уеб страници.

"Проблем" / Цхалленге Хтјела бих решити:

Од оних е-маилова (под у одређеним Личне фасцикле у мапама поштанског санду) Хтео бих да буде у стању рећи да екстракт Ексцел,. ЦСВ датотеке или слични подаци из пуне поруке / поруке (нпр. адресе е-поште, имена и сл) .

Покушао сам неколико фрееуаре / схареуаре решења (нпр. е-маил адреса Цоллецтор, Оутллоок Адреса екстратор 2007), али нико од оних Покушао сам до сада су као тражили.

Било који савет високо цењена.

БР,
Тимо
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц