![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Бок.
Имам следеће (сасвим уобичајене, мислим) изазов ... "Сыстем" опис: 1) Од уебсите података је попуњен формулар и облик података је послали на маил адресе (која су завршила у МС Оутлоок 2007 е-поште-бокс, и на одређени фолдер постоји). 2) Зато се може рећи да је у 30-150 е-поруке које су специфичне фасцикле из истог пошиљаоца са истом предмету и сл, али маил садржаја (образац података =) се заснива на различитим подаци убачен од стране појединаца на уеб страници. "Проблем" / Цхалленге Хтјела бих решити: Од оних е-маилова (под у одређеним Личне фасцикле у мапама поштанског санду) Хтео бих да буде у стању рећи да екстракт Ексцел,. ЦСВ датотеке или слични подаци из пуне поруке / поруке (нпр. адресе е-поште, имена и сл) . Покушао сам неколико фрееуаре / схареуаре решења (нпр. е-маил адреса Цоллецтор, Оутллоок Адреса екстратор 2007), али нико од оних Покушао сам до сада су као тражили. Било који савет високо цењена. БР, Тимо |