менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Outlook (2007): Як витягти адреси електронної пошти?

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 червня 2009, 03:02
Нові члени групи

Default Outlook (2007): Як витягти адреси електронної пошти?

Привіт.

У мене є наступне (досить часто, я думаю) виклик ... "Опис системи":

1) З даних веб-сайту форма не заповнена, і дані форми поштою на адресу (закінчення до MS Outlook 2007 електронну скриньку, і в певній теці там).

2) Так що можна сказати 30-150 листів в цій конкретній папці, з одного відправника з тим же питанням і т.д., але зміст пошти (= дані форми) відрізняється на основі даних додано осіб на сайті.

"Проблема" / Challenge я хотів би вирішити:

З цих повідомлень електронної пошти (при визначених у папці в особистих папках поштової скриньки) Я хотів би бути в змозі отримати сказати Excel,. CSV файлах або подібних даних з повного повідомлення / тіло повідомлення (наприклад, адрес електронної пошти, назви і т.д.) .

Я намагався кілька Freeware / Shareware рішень (наприклад, адреса електронної пошти колекціонер, Outllook Address Extractor 2007) Але ніхто з тих, кого я намагався досі працюють на його прохання.

Будь-які консультації високу оцінку.

BR,
Тімо
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.