![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. У мене є наступне (досить часто, я думаю) виклик ... "Опис системи": 1) З даних веб-сайту форма не заповнена, і дані форми поштою на адресу (закінчення до MS Outlook 2007 електронну скриньку, і в певній теці там). 2) Так що можна сказати 30-150 листів в цій конкретній папці, з одного відправника з тим же питанням і т.д., але зміст пошти (= дані форми) відрізняється на основі даних додано осіб на сайті. "Проблема" / Challenge я хотів би вирішити: З цих повідомлень електронної пошти (при визначених у папці в особистих папках поштової скриньки) Я хотів би бути в змозі отримати сказати Excel,. CSV файлах або подібних даних з повного повідомлення / тіло повідомлення (наприклад, адрес електронної пошти, назви і т.д.) . Я намагався кілька Freeware / Shareware рішень (наприклад, адреса електронної пошти колекціонер, Outllook Address Extractor 2007) Але ніхто з тих, кого я намагався досі працюють на його прохання. Будь-які консультації високу оцінку. BR, Тімо |