menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Outlook Express. Dbx souborů

Reply

Thread Nástroje
Old 7. června 2009, 14:52
Nový člen skupiny

Default Outlook Express. Dbx souborů

Nazdar
I re-nainstalován Outlook Express, který se nachází můj skladování složku a přestěhoval můj starý. Dbx soubory do složky skladování. I dovážené nich (File-import) a složky zobrazí v aplikaci Outlook Express, ale jsou prázdné. Když jsem se podívat na velikost souboru (pomocí vlastnosti) v obou skladování a složky v OE mají oba stejné velikosti (několik velikostí).
Jak to vidím emaily ve starých složek?

Já jsem s operačním systémem Windows XP

Díky
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Outlook Express / Problems mpenney Email, VoIP & IM Diskuse 7 12. října 2008 01:51
Outlook Express Hemul14 Email, VoIP & IM Diskuse 1 26. listopadu 2007 11:01
Hotmail v aplikaci Outlook Express ibex_57 Email, VoIP & IM Diskuse 12 21. listopadu 2007 14:33
Outlook Express 6 Problem HistoryGirl Email, VoIP & IM Diskuse 2 5. září 2007 09:33
Pomocí aplikace Outlook Express 1GB + Yeppi0 Email, VoIP & IM Diskuse 13 15. srpna 2007 13:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.