![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar I re-nainstalován Outlook Express, který se nachází můj skladování složku a přestěhoval můj starý. Dbx soubory do složky skladování. I dovážené nich (File-import) a složky zobrazí v aplikaci Outlook Express, ale jsou prázdné. Když jsem se podívat na velikost souboru (pomocí vlastnosti) v obou skladování a složky v OE mají oba stejné velikosti (několik velikostí). Jak to vidím emaily ve starých složek? Já jsem s operačním systémem Windows XP Díky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Outlook Express / Problems | mpenney | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 12. října 2008 01:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 26. listopadu 2007 11:01 |
| Hotmail v aplikaci Outlook Express | ibex_57 | Email, VoIP & IM Diskuse | 12 | 21. listopadu 2007 14:33 |
| Outlook Express 6 Problem | HistoryGirl | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 5. září 2007 09:33 |
| Pomocí aplikace Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Diskuse | 13 | 15. srpna 2007 13:27 |
| Thread Nástroje | |
| |