![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia I-re telepített Outlook Express található én tároló mappát, és átkerül a régi. Dbx fájlokat a tárolási mappát. Én importált őket (File-import), valamint a mappák jelennek meg az Outlook Express, de üresek. Amikor ránézek a fájl mérete (via tulajdonságok) mind a tárolási mappát és OE mindkettő ugyanaz a fájl mérete (több méretben). Hogyan tudom az e-maileket a régi mappákat? Én a Windows XP Köszönöm |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Outlook Express / problémák | mpenney | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 7 | 12. október 2008 01:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 26. november 2007 11:01 |
| Hotmail Az Outlook Express | ibex_57 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 12 | 21. november 2007 14:33 |
| Outlook Express 6 Hiba | HistoryGirl | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 5. Szeptember 2007 09:33 |
| Az Outlook Express használata 1GB + | Yeppi0 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 13 | 15. augusztus 2007 13:27 |
| Téma eszközök | |
| |