rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Outlook Express i. Dbx

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 czerwiec, 2009, 14:52
Nowe państwa grupy

Default Outlook Express i. Dbx

Cześć
I ponownie zainstalować program Outlook Express, znajduje mojego folderu i przeniesiono mój stary. Dbx do folderu. I je przywiozła (Plik-import) i foldery wyświetlane w programie Outlook Express, ale są one puste. Kiedy patrzę na rozmiar pliku (za pośrednictwem nieruchomości) zarówno w folderu w OE oba mają ten sam rozmiar pliku (kilka rozmiarów).
Jak widzisz wiadomości w starych folderów?

Jestem z systemem Windows XP

Dzięki
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Outlook Express / Problemy mpenney E-mail, VoIP & IM dyskusja 7 12 października 2008 01:51
Outlook Express Hemul14 E-mail, VoIP & IM dyskusja 1 26 listopada 2007 11:01
Hotmail W programie Outlook Express ibex_57 E-mail, VoIP & IM dyskusja 12 21 listopad 2007 14:33
Outlook Express 6 Problem HistoryGirl E-mail, VoIP & IM dyskusja 2 5-szy Wrz 2007 09:33
Korzystanie z programu Outlook Express 1GB + Yeppi0 E-mail, VoIP & IM dyskusja 13 15 sierpień 2007 13:27
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.