mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Outlook Express şi. Dbx fişiere

Reply

Thread Tools
Old 7 iunie 2009, 14:52
Noile state Group

Default Outlook Express şi. Dbx fişiere

Salut
Am re-instalat Outlook Express, situat dosarul meu de depozitare şi şi-a mutat vechiul meu. Dbx fişierele în folderul de stocare. Eu le importate (File-import), iar dosarele au apărut în Outlook Express, dar acestea sunt goale. Cand ma uit la dimensiunea fişierului (prin proprietăţi) în folderul de stocare, cât şi în OE au ambele au aceeaşi dimensiune a fişierului (mai multe dimensiuni).
Cum pot vedea mesajele de poştă electronică în vechile dosare?

Sunt execută Windows XP

Mulţumesc
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Outlook Express / Probleme mpenney Email, VoIP & chat Discuţie 7 12 octombrie 2008 01:51
Outlook Express Hemul14 Email, VoIP & chat Discuţie 1 26 noiembrie 2007 11:01
Hotmail În Outlook Express ibex_57 Email, VoIP & chat Discuţie 12 21 noiembrie 2007 14:33
Outlook Express 6 Problemã HistoryGirl Email, VoIP & chat Discuţie 2 5a Sep 2007 09:33
Outlook Express Utilizarea 1GB + Yeppi0 Email, VoIP & chat Discuţie 13 15 august 2007 13:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.