menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Outlook Express. Dbx súborov

Reply

Thread Tools
Old 7. júna 2009, 14:52
Nový člen skupiny

Default Outlook Express. Dbx súborov

Nazdar
I re-nainstalován Outlook Express, ktorý sa nachádza môj skladovanie zložku a presťahoval môj starý. Dbx súbory do zložky skladovanie. I dovážané nich (File-import) a priečinky zobrazia v programe Outlook Express, ale sú prázdne. Keď som sa pozrieť na veľkosť súboru (pomocou vlastnosti) v oboch skladovanie a zložky v OE majú obaja rovnaké veľkosti (niekoľko veľkostí).
Ako to vidím emaily v starých zložiek?

Já jsem s operačným systémom Windows XP

Vďaka
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Outlook Express / Problems mpenney Email, VoIP & IM Diskusia 7 12. októbra 2008 01:51
Outlook Express Hemul14 Email, VoIP & IM Diskusia 1 26. novembra 2007 11:01
Hotmail v programe Outlook Express ibex_57 Email, VoIP & IM Diskusia 12 21. novembra 2007 14:33
Outlook Express 6 Problem HistoryGirl Email, VoIP & IM Diskusia 2 5. septembra 2007 09:33
Pomocou aplikácie Outlook Express 1GB + Yeppi0 Email, VoIP & IM Diskusia 13 15. augusta 2007 13:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.