мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Оутлоок Експресс и. Дбкс датотеке

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. јуни 2009, 14:52
Нови члан групе

Default Оутлоок Експресс и. Дбкс датотеке

Бок
И ре-инсталиран Оутлоок Експресс, који се налази мој фасцикл складиштење и преселио мој стари. Дбкс датотеке у фасциклу простора. Ја им се увозе (Филе-импорт) и фасцикле приказати у програму Оутлоок Експресс, али су празна. Кад сам поглед на величину датотеке (виа својства) у обе фасцикле и складиштење у ОЕ да оба имају исту величину датотеке (више димензија).
Како могу видети старе поруке е-поште у фасцикле?

Ја сам са системом Уиндоус КСП

Хвала
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оутлоок Експресс / Проблеми мпеннеы Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 7 12 октобар 2008 01:51
Оутлоок Експресс Хемул14 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 26 новембар 2007 11:01
Хотмаил У програму Оутлоок Експресс ибекс_57 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 12 21 новембар 2007 14:33
Оутлоок Експресс 6 Проблем ХисторыГирл Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 5. Сеп 2007 09:33
Оутлоок Експресс Коришћење + 1ГБ Ыеппи0 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 13 15 аугуст 2007 13:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц