![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я знову встановлений Outlook Express, розташована моя папка зберігання і переїхав мій старий. DBX файлів у папці зберігання. Я імпортував них (Файл-імпорт) та папки відображаються в Outlook Express, але вони порожні. Коли я дивлюся на розмір файлу (через властивості) як в папці зберігання і в OE обидва вони мають однаковий розмір файлу (різних розмірів). Як я бачу, листи до старої папки? Я під управлінням Windows XP Спасибо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Outlook Express / Проблеми | mpenney | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 12 жовтня 2008 01:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 26 листопада 2007 11:01 |
| Hotmail в Outlook Express | ibex_57 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 12 | 21 листопада 2007 14:33 |
| Outlook Express 6 Проблеми | HistoryGirl | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 5 вересня 2007 09:33 |
| Outlook Express Використання 1GB + | Yeppi0 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 13 | 15 серпня 2007 13:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |