menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Outlook vyhledávání a pokročilé vyhledávání nefunguje (pokusil obnovy indexu)

Reply

Thread Nástroje
Old 16. červenec 2008, 18:39
Nový člen skupiny

Default Outlook vyhledávání a pokročilé vyhledávání nefunguje (pokusil obnovy indexu)

Outlook Instant Search a Advanced Search (když jsem stiskněte CTRL + SHIFT + F), nejsou pracovní. Okamžité hledání se říká, že došlo k chybě a Advanced Search prostě zasekne, když jsem ji běžet.

Co jiného můžu dělat, protože jsem již přestavěný na index? Může mi někdo pomoct? Nedaří se mi dostat odpověď, a to by se mi opravdu pomoct, pokud bych mohl použít tuto funkci.

I v případě, že odpověď je, že jsem úplně přeinstalovat Outlook, ale já nejsem jistý, že by dokonce pomohlo. Možná tam nějaké viry a potřebuji, aby zbytky mého počítače a použití záchranné disky. I opravdu doufat, nemám na to, ale pokud je to jediný způsob, jak tuto funkci do práce.

Díky,
Brad
Old 16. červenec 2008, 19:22
Moderátor skupiny

Default Outlook vyhledávání a pokročilé vyhledávání nefunguje (pokusil obnovy indexu)

Vypadá to, že to není neobvyklý problém. Jít tady a vyberte si trochu na možná řešení.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.