μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Outlook αναζήτηση εξειδικευμένη έρευνα και δεν λειτουργεί (προσπάθησα ανακατασκευή του δείκτη)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουλίου 2008, 18:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Το Outlook Instant Search και Advanced Search (όταν πατήστε Ctrl + Shift + στ) δεν λειτουργεί. Το Instant Search αναφέρει ότι αντιμετώπισε ένα σφάλμα και το Advanced Search απλά "κολλάει" όταν εκτελέσετε.

Τι άλλο μπορώ να κάνω, αφού έχω ήδη ξαναχτίστηκε το ευρετήριο; Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Δεν φαίνεται να πάρετε μια απάντηση, και θα ήταν πραγματικά να με βοηθήσει αν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτή τη δυνατότητα.

Ακόμη και αν η απάντηση είναι ότι έχω την πλήρη επανεγκατάσταση του Outlook, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει ακόμα. Ίσως υπάρχει κάποιο ιό, και θα πρέπει να καταργηθεί και να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή μου για τη διάσωση δίσκους. Εγώ πραγματικά ελπίδα ότι δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό, αλλά θα κάνω αν είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί αυτή η δυνατότητα να εργαστούν.

Ευχαριστώ,
Brad
Old 16η Ιουλίου 2008, 19:22
Συντονιστής Ομάδας

Φαίνεται ότι αυτό δεν είναι ένα ασυνήθιστο πρόβλημα. Πάω εδώ και μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για τις πιθανές λύσεις.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.