manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Outlook pretragu i napredno pretraživanje ne radi (pokušao remontovanje indeksa)

Reply

Thread Tools
Old 16 srp 2008, 18:39
Novi član grupe

Default Outlook pretragu i napredno pretraživanje ne radi (pokušao remontovanje indeksa)

Outlook Instant Search i napredno pretraživanje (kad sam pritisnite Ctrl + Shift + f) ne rade. The Instant Search kaže da je naišao na pogrešku i Napredno pretraživanje samo smrzne kad sam ga pokrenite.

Što još mogu učiniti jer sam već obnovljena indeks? Može bilo tko pomoć mene? JA licemjerje 'činiti se da biste dobili odgovor, a to bi stvarno pomoć mene kad bih mogao koristiti ovu značajku.

Čak i ako je odgovor da sam u potpunosti reinstalirati Outlook, ali nisam siguran da bi čak i pomoći. Možda postoji neki virus, i da trebam bilješku moj računalo i koristiti Rescue disketa. Ja doista nadi da ne moram to učiniti, a ja ću, ako je to jedini način da se ova značajka neće raditi.

Hvala,
Brad
Old 16 srp 2008, 19:22
Moderator / ica grupe

Default Outlook pretragu i napredno pretraživanje ne radi (pokušao remontovanje indeksa)

Izgleda ovako nije rijedak problem. Ići ovdje i pomaknite se dolje malo za moguća rješenja.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Tražilice Internet ne rad - svi Other Sites Work - Weirdest Thing! popokolok Web Browsers & FTP Klijenti 2 20 rujan 2009 05:37
Custom Search pest79456 Web Dizajn, Hosting & SEO 1 11. srpnja 2009 13:31
Outlook 2007 Email Search Function kevvyb Office & Applications 2 24. ožujak 2009 12:27
Windows Search 4,0 evilfantasy Windows Operating Systems 0 28. ožujak 2008 10:49
Pomoć s e-search jasmine007 Off Topic Discussion 2 10. Ruj 2007 12:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.