kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Kilátások a keresés és a részletes keresés nem működik (próbáltam újjáépítését az indexben)

Reply

Téma eszközök
Old Július 16 2008, 18:39
Új tag Csoport

Az Outlook Azonnali keresés és a bővített keresés (ha a Ctrl + Shift + f) nem működik. Az Azonnali keresés azt mondja, hogy hibát észlelt, és a Speciális keresés csak lefagy, mikor fut ki.

Mi mást tehetnék, mert már átépítették az index? Can anyone help me? Nem úgy tűnik, hogy a választ, és ez tényleg segít nekem, ha nem használja ezt a funkciót.

Még akkor is, ha a válasz, amit teljesen újra az Outlook, de nem vagyok biztos benne, hogy ez is segít. Talán van valami vírust, és azt kell törmelék használja a számítógépet, és a mentés lemezre. Én valóban Remélem, nem kell csinálni, de ha ez az egyetlen módja, hogy ezt a funkciót, hogy működik.

Köszönöm,
Brad
Old Július 16 2008, 19:22
Moderátor Csoport

Úgy tûnik, ez nem egy gyakori probléma. Jár itt Lapozzunk lefelé, és egy kicsit a lehetséges megoldásokat.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.