פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

ו-Outlook חיפוש מתקדם חיפוש לא עובד (ניסו rebuilding מדד)

Reply

שרשרת כלים
Old 16 יולי 2008, 18:39
קבוצת חברות חדשות

Default ו-Outlook חיפוש מתקדם חיפוש לא עובד (ניסו rebuilding מדד)

של Outlook חיפוש מיידי ו חיפוש מתקדם (כשאני הקש CTRL + SHIFT + F) אינם עובדים. חיפוש מיידי את אומרת את זה נתקל בבעיה של חיפוש מתקדם נתקע רק כאשר אני מפעיל את זה.

מה עוד אני יכול לעשות מאז אני כבר rebuilt המדד? מישהו יכול לעזור לי? אני לא מצליחים לקבל תשובה, וזה היה מאוד לעזור לי אם אני יכול להשתמש בתכונה זו.

גם אם התשובה היא כי אני צריך להתקין מחדש את Outlook לחלוטין, אבל אני לא בטוח שזה היה גם לעזור. אולי יש כמה וירוס, ואני צריך להשליך את המחשב ולהשתמש להציל את הדיסקים. אני באמת מקווה שאני לא חייב לעשות את זה, אבל אני אעשה את זה אם היא הדרך היחידה להגיע לעבודה בתכונה זו.

תודה,
בראד
Old 16 יולי 2008, 19:22
מנהל קבוצת

Default ו-Outlook חיפוש מתקדם חיפוש לא עובד (ניסו rebuilding מדד)

זה נראה כאילו הוא לא נדיר הבעיה. לעבור אל כאן ו לגלול למטה קצת עבור פתרונות אפשריים.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אינטרנט מנועי חיפוש לא תקין - כל אתרי עבודה אחרים - Weirdest Thing! popokolok דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 20 ספטמבר 2009 05:37
חיפוש מותאם אישית pest79456 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 1 11th יולי 2009 13:31
דואר אלקטרוני ב-Outlook 2007 חיפוש תפקיד kevvyb חבילות Office & Applications 2 24 מרץ 2009 12:27
חיפוש ב-Windows 4.0 evilfantasy מערכות ההפעלה Windows 0 -28 מרץ 2008 10:49
עזרה עם E-Search jasmine007 דיון Off topic 2 10 ספטמבר 2007 12:07
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.