mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Outlook Search ir Advanced Search neveikia (bandė atkurti indeksas)

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 16, 2008, 18:39
Naujas Narys

Default Outlook Search ir Advanced Search neveikia (bandė atkurti indeksas)

Outlook Momentinė ieška ir paieška (kai aš spaudžiu Ctrl + shift + f) neveikia. Momentiniai Paieška sako jis aptiko klaidą ir Advanced Search tiesiog pakimba kai aš jį paleisti.

Ką dar galiu padaryti, nes aš jau atstatyta indeksas? Can anyone help me? I can't seem gauti atsakymą, ir ji tikrai man padėti jeigu aš galėtų naudotis šia funkcija.

Net jeigu atsakymas būtų, kad aš turiu visiškai įdiegti "Outlook", tačiau aš nesu įsitikinęs, kad tai net padėtų. Gal čia yra kai kurių virusų, ir aš turiu atsisakyti savo kompiuterį ir naudoti gelbėjimo diskus. I tikrai hope I don't have to do that, bet aš, jei tai vienintelis būdas gauti šią funkciją darbą.

Ačiū,
Brad
Old Liepa 16, 2008, 19:22
Moderatorius Grupė

Default Outlook Search ir Advanced Search neveikia (bandė atkurti indeksas)

Atrodo, tai ne problema, nedažnai. Eiti čia ir slinkite žemyn galimų sprendimų bitų.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Paieškos internete neveikia - visi kiti Sklypai Darbas - Weirdest Thing! popokolok Naršyklėms & FTP Klientai 2 20 rugsėjis 2009 05:37
Custom Search pest79456 Web Design, Hosting & SEO 1 11 liepa 2009 13:31
Outlook 2007 Email paieškos funkcija kevvyb Office Suites & Applications 2 Kovas 24, 2009 12:27
"Windows Search 4.0 evilfantasy Windows "operacinės sistemos 0 Kovas 28, 2008 10:49
Žinynas E-paieška jasmine007 Off Topic Discussion 2 10 rugsėjis 2007 12:07
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.