rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Outlook wyszukiwania zaawansowanego wyszukiwania i nie działa (próbowałem odbudowa indeksu)

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 lipca 2008, 18:39
Nowe państwa grupy

Outlook Instant Search oraz Advanced Search (kiedy nacisnąć Ctrl + Shift + f) nie działają. The Instant Search mówi napotkał błąd i zaawansowane Szukaj tylko zawiesza kiedy go uruchomić.

Co jeszcze mogę zrobić, ponieważ już przebudowany w indeksie? Czy ktoś może mi pomóc? Nie mogę się wydawać, aby uzyskać odpowiedź, a to naprawdę może mi pomóc, jeśli będę mógł korzystać z tej funkcji.

Nawet jeśli odpowiedź jest, że będę musiał całkowicie zainstaluj ponownie program Outlook, ale nie jestem pewien, że nawet pomoże. Może to niektórych wirusa i muszę złom moim komputerze i korzystać z dysków ratunkowych. Ja naprawdę nadzieję, że nie mam to zrobić, ale jeśli jest to jedyny sposób, aby tę funkcję do pracy.

Dzięki,
Brad
Old 16 lipca 2008, 19:22
Moderator grupy

Wygląda na to, że nie jest to często problem. Iść tu i przejść kawałek do możliwych rozwiązań.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.