menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Outlook vyhľadávanie a pokročilé vyhľadávanie nefunguje (pokúsil obnovy indexe)

Reply

Thread Tools
Old 16. júl 2008, 18:39
Nový člen skupiny

Default Outlook vyhľadávanie a pokročilé vyhľadávanie nefunguje (pokúsil obnovy indexe)

Outlook Instant Search a Advanced Search (keď som stlačte CTRL + SHIFT + F), nie sú pracovné. Okamžité hľadanie sa hovorí, že došlo k chybe a Advanced Search prostě zasekne, keď som ju plynúť.

Čo iného môžem robiť, pretože som už premenený na index? Môže mi niekto pomoct? Nedarí sa mi dostať odpoveď, a to by sa mi naozaj pomoct, ak by som mohol použiť túto funkciu.

Aj v prípade, že odpoveď je, že som úplne preinštalovať Outlook, ale já nejsem jistý, že by dokonca pomohlo. Možno tam nejaké vírusy a potrebujem, aby boli zvyšky môjho počítača a použitie záchranné disky. I naozaj dúfať, nemám na to, ale ak je to jediný spôsob, ako túto funkciu do práce.

Vďaka,
Brad
Old 16. júl 2008, 19:22
Moderátor skupiny

Default Outlook vyhľadávanie a pokročilé vyhľadávanie nefunguje (pokúsil obnovy indexe)

Vyzerá to, že to nie je ojedinelý problém. Choď tady a vyberte si trochu na možné riešenia.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Internetové vyhľadávače Not Working - All Other Sites prácu - Nejpodivnější vec! popokolok Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 20.září 2009 05:37
Vlastné vyhľadávanie pest79456 Web Design, hosting & SEO 1 11. júla 2009 13:31
Outlook 2007 Email Hľadať Funkcia kevvyb Office & Aplikácie 2 24. marca 2009 12:27
Okná Hľadať 4.0 evilfantasy Operačné systémy Windows 0 28. marca 2008 10:49
Pomoc k e-vyhľadávanie jasmine007 Vypnúť Téma diskusie 2 10. September 2007 12:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.