мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Оутлоок претрагу и напредно претраживање не ради (покушао ремонтовање индекса)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16 срп 2008, 18:39
Нови члан групе

Default Оутлоок претрагу и напредно претраживање не ради (покушао ремонтовање индекса)

Оутлоок Инстант Сеарцх и напредно претраживање (кад сам притисните Цтрл + Схифт + ф) не раде. Тхе Инстант Сеарцх каже да је наишао на грешку и Напредно претраживање само смрзну кад сам га покрените.

Шта још могу да урадим јер сам већ обновљена индекс? Може било ко помоћ мене? ЈА лицемјерје 'чинити се за добити одговор, а то би стварно помоћ мене кад бих могао користити ову функцију.

Чак и ако је одговор да сам у потпуности наново Оутлоок, али нисам сигуран да би чак и помоћи. Можда постоји неки вирус, и да требам белешку мој рачунар и користити Ресцуе дискета. Ја заиста нади да не морам то учинити, а ја ћу, ако је то једини начин да се ова функција неће радити.

Хвала,
Брад
Old 16 срп 2008, 19:22
Модератор / ица групе

Default Оутлоок претрагу и напредно претраживање не ради (покушао ремонтовање индекса)

Изгледа овако није редак проблем. Ићи овде и померите се доле мало за могућа решења.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Интернет претраживачи не ради - Све Остало Сајтови Посао - Уеирдест Ствар! попоколок Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 20. Јул 2009 05:37
Цустом Сеарцх пест79456 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 11. јула 2009 13:31
Оутлоок 2007 Емаил Сеарцх фунцтион кеввыб Оффице & Апплицатионс 2 24 март 2009 12:27
Уиндоус Сеарцх 4,0 евилфантасы Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 28 март 2008 10:49
Помоћ са е-сеарцх јасмине007 Офф Топиц Дисцуссион 2 10. сеп 2007 12:07
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц