менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Outlook Search і розширений пошук не працює (пробував відновлення індексу)

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 липня 2008, 18:39
Нові члени групи

Default Outlook Search і розширений пошук не працює (пробував відновлення індексу)

Перспективи швидкого пошуку та розширеного пошуку (при натисканні клавіш CTRL + SHIFT + F) не працюють. Миттєвий пошук каже, що сталася помилка, і розширеного пошуку просто зависає, коли я запускаю її.

Що ще я можу зробити, оскільки я вже відновив індекс? Чи можна мені допомогти? Я не можу здатися, щоб отримати відповідь, і було б дійсно допомогти мені, якщо я міг би використовувати цю можливість.

Навіть якщо відповідь, що я повинен повністю перевстановити Outlook, але я не впевнений, що навіть допомогти. Може бути, є деякі антивірусні, і мені потрібно відмовитися мій комп'ютер і використовувати рятувальні диски. Я дійсно сподіваюся, що мені не треба цього робити, але я буду, якщо це єдиний спосіб змусити цю функцію працювати.

Спасибі,
Бред
Old 16 липня 2008, 19:22
Модератор групи

Default Outlook Search і розширений пошук не працює (пробував відновлення індексу)

Схоже, це не є незвичайною проблемою. Йти тут і Прокрутіть вниз кілька можливих рішень.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Інтернет Пошуковики не працює - всі інші сайти, робота - Weirdest Thing! popokolok Веб-браузери & FTP-клієнти 2 20 вересня 2009 05:37
Користувацький пошук pest79456 Веб дизайн, хостинг & SEO 1 11 липня 2009 13:31
Електронна пошта Outlook 2007 функція пошуку kevvyb Office Suites & Застосування 2 24 березня 2009 12:27
Windows Search 4.0 evilfantasy Операційні системи Windows 0 28 березня 2008 10:49
Допомога по E-пошук jasmine007 Off Topic Discussion 2 10 вересня 2007 12:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.