![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм техническа поддръжка за средни мрежата и се нуждаят от достъп до някои файлове, които са защитени с парола от предишния служител. Ползвам Office 2003 и това е ап, че е бил използван при създаването на тези файлове с данни. Така че проблемът е, че служителят е с никакъв начин няма да бъде търсен. Заместващият нужди достъп, но не може да се дължи на парола за защита ... Опитах няколко неща и нищо не работи .. : ( Някакви идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте с това: http://www.askdavetaylor.com/can_i_c...word_file.html
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз мисля, че той дори не може да получите във файл. Поне това е това, което прочетох, че е ...
| |||
| |||
| Да не мога дори да се чете: ( Това е глупаво, защото тя може да има най-малко остави я четат само! Може би трябва да опитате просто да си смените разширението? |
|
| |||
| |||
| Може да опитате, не забравяйте да върна преписката до първото все пак, като че ли да го направиш може да се объркат. |
|
| |||
| |||
| Да, Събудих се и дойде да работи тази сутрин, за да разберете, че те са били пукнати. мрежовия администратор използва софтуер на трети страни ... Благодаря ви за helpd все пак:) |
|
| |||
| |||
| Вашият поздравява, и се радвам, че имам в документи. Груб сила сух понякога е най-ефективен начин. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Защитена с парола - Windows XP Забравена парола | Том | Общи Софтуер Чат | 2 | 15 Авг 2009 10:58 |
| Как да отключите защитена с парола PDF Документ | sunshine2009 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 0 | 3 Aug 2009 19:17 |
| Re-инсталиран Windows, е възможно да се възстанови мине защитените + частни файлове? | Samantha0101 | Общи Софтуер Чат | 3 | 30 октомври 2008 год. 10:26 |
| Защитените файлове | мегабайта | Общи Софтуер Чат | 1 | 23rd Oct 2008 03:38 |
| Как да се защити парола файлове? | Cew27 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 16 | 8 февруари 2008 14:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |