![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam tehničke podrške za mrežu i srednjih am trebaju pristup do neke datoteke koje su zaštićene lozinkom prethodne zaposlenika. Koristim Office 2003 i to je otprilike da je korišten pri izradi ove podatkovne datoteke. Dakle problem je, zaposlenik je otišao bez način da Vas kontaktiramo. Zamjenu treba pristupiti, ali ne može dobiti u zbog lozinku za zaštitu ... Pokušao sam nekoliko stvari i ništa radila .. : ( Bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da ne mogu ni ući u tu datoteku. Atleast to je ono što sam pročitao je kao ...
| |||
| |||
| da ja ne mogu dobiti čak i za čitanje: ( to je blesav jer je ona mogla imati barem lijevo kao read only! mozda ja mogu samo pokušati promijeniti ekstenziju? |
|
| |||
| |||
| Moglo bi probati, provjerite da li vratiti datoteke prvi ipak, kao da vam se može poći po zlu. |
|
| |||
| |||
| Da, I probudio i došao na posao jutros da saznate koje su napuknut. mrežni admin koriste softvera treće strane ... hvala vam za helpd ipak:) |
|
| |||
| |||
| Vaš dobrodošli, i drago mi je imaš na dokumentima. Brutalnost cjepkanje je ponekad najefikasniji način. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lozinka Zaątićene - Windows XP Zaboravljena lozinka | Tom | Općenito Software Chat | 2 | 15. kolovoz 2009 10:58 |
| Kako Otključaj Lozinka Zaštićeni PDF dokument | sunshine2009 | Virus, Spyware i sigurnost | 0 | 3. kolovoz 2009 19:17 |
| Re instaliran Windows, moguće povratiti pass zaštićena + privatne datoteke? | Samantha0101 | Općenito Software Chat | 3 | 30. listopad 2008 10:26 |
| Zaštićena datoteka | megabajt | Općenito Software Chat | 1 | 23. listopad 2008 03:38 |
| Kako zaporkom zaštititi datoteke? | Cew27 | Virus, Spyware i sigurnost | 16 | 8. veljača 2008 14:25 |
| Thread Tools | |
| |