![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én technikai támogatást a hálózat-és középvállalkozások vagyok szüksége a fájlokat, amelyeket jelszóval védett egy korábbi alkalmazottja. Használom az Office 2003 és az app is használni amennyiben ezek az adatok fájlok. Szóval a probléma az, hogy a munkavállaló nem ment úgy el. A csere van szüksége, de nem tud időben a jelszavas védelem ... Próbáltam egy pár dolgot, és semmi sem működött .. : ( Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld ki ezt: http://www.askdavetaylor.com/can_i_c...word_file.html
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, nem is kap a fájl. Atleast ez az, amit olvastam, mint ...
| |||
| |||
| Persze én nem is kap, hogy olvassa el: ( Ez hülye, mert ő is legalább hagyta a csak olvasható! Talán meg lehet próbálni, hogy csak a kiterjesztés megváltoztatása? |
|
| |||
| |||
| Megpróbálhatja, győződjön meg róla, hogy vissza a fájl fel először is, mivel ha ez nem baj. |
|
| |||
| |||
| Igen, Felébredtem, és jött, hogy ma reggel, hogy megtudja, hogy már repedt. A hálózat admin használt, harmadik felektől származó szoftverek ... Köszönöm a helpd bár:) |
|
| |||
| |||
| Az Ön által üdvözölt, és örülök, ha megvan a dokumentumokat. Brute force hackertevékenység néha a leghatékonyabb módon. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Jelszóval védett - Elfelejtette a jelszavát a Windows XP | tom | General Chat szoftver | 2 | 15. augusztus 2009 10:58 |
| Hogyan Kiold Jelszóval védett PDF dokumentum | sunshine2009 | Vírus, kémprogram és biztonság | 0 | 3. augusztus 2009 19:17 |
| Re telepített Windows, hajthatók pass védett + magán fájlokat? | Samantha0101 | General Chat szoftver | 3 | 30. október 2008 10:26 |
| Védett fájlok | Megabyte | General Chat szoftver | 1 | 23. október 2008 03:38 |
| Hogyan védik a jelszavát fájlokat? | Cew27 | Vírus, kémprogram és biztonság | 16 | 8. február 2008 14:25 |
| Téma eszközök | |
| |