![]() |
|
| |||
| |||
| אני טכנית תמיכה בגודל בינוני ועל רשת AM הצטרכות גישה מספר קבצים שהיו מוגנים על ידי סיסמה קודמת העובד. אני משתמש ב-Office 2003 וכי היא App ששימש בעת יצירת קבצי הנתונים הללו. אז הבעיה היא, העובד הוא נעלם ללא שום דרך קשר. החלפת את הצרכים אבל לא יכול לגשת להיכנס עקב הסיסמה הגנה ... ניסיתי כמה דברים ושום דבר לא עובד .. : ( יש לך רעיונות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שהוא אפילו לא יכול לעלות את הקובץ. Atleast זה מה אני קורא את זה כ ...
| |||
| |||
| כן, אני אפילו לא יכול להיכנס לקרוא: ( זה טיפשי כי היא יכלה לפחות השאיר אותו לקריאה בלבד!! אולי אני יכול רק לנסות לשנות את הסיומת? |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות, להבטיח לך חזרה את הקובץ הראשון, למרות המצב, כאילו אתה עושה את זה עלול להשתבש. |
|
| |||
| |||
| כן, התעוררתי ו הגיע לעבודה הבוקר כדי לגלות שהם כבר מפוצץ. מנהל הרשת בשימוש בתוכנות צד שלישי ... Thank you for the helpd למרות:) |
|
| |||
| |||
| ברוכים הבאים שלך, ושמח שיש לך לתוך מסמכים. כוח פראי פריצה היא לעיתים הדרך היעילה ביותר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המוגנים על ידי סיסמה - Windows XP אם שכחת את הסיסמה | Tom | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -15 לאוגוסט 2009 10:58 |
| כיצד ביטול נעילת המוגנים על ידי סיסמה מסמך PDF | sunshine2009 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 0 | 3rd אוגוסט 2009 19:17 |
| התקנת את Windows מחדש, ניתן לעבור לשחזר קבצים מוגנים + פרטית? | Samantha0101 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 30 אוקטובר 2008 10:26 |
| קבצים מוגנים | מגה | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 23 אוקטובר 2008 03:38 |
| כיצד ניתן להגן על הקבצים בסיסמה? | Cew27 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 16 | 8 פברואר 2008 14:25 |
| שרשרת כלים | |
| |