![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš esu techninė parama vidutinėms tinklo ir esu kuriems reikia prieigos prie tam tikrų failų, kurie buvo apsaugotas slaptažodžiu, kurį ankstesnį darbuotojas. Aš naudoju "Office 2003" ir kad yra app, kuri buvo naudojama kuriant tokių duomenų failus. Taigi problema yra ta, kad darbuotojas dingo be jokių būdu galima būtų susisiekti. Pakeitimas turi galimybę bet negali gauti tinkamu prie slaptažodžio apsaugą ... Aš išbandžiau keletą dalykų, ir nieko dirbo .. : ( Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau jis gali net patekti į failą. Atleast that's what I skaityti kaip ...
| |||
| |||
| yeah I can't get in net taip: ( jis kvailas, nes ji galėtų būti bent jau paliko jį kaip tik skaityti! Gal galiu bandyti tiesiog pakeisti pratęsimo? |
|
| |||
| |||
| Galima pabandyti, nepamirškite grąžinti byla iki pirmos nors, kaip jei ji gali suklysti. |
|
| |||
| |||
| yeah, aš prabudau ir atėjo į darbą šį rytą sužinoję, kad jie buvo krekingas. tinklo administratorius naudojami trečiosios šalies programinė įranga ... Ačiū už helpd nors:) |
|
| |||
| |||
| Jūsų Sveiki, malonu jus ir pateko į dokumentus. Brute Force įsilaužimo kartais yra pats efektyviausias būdas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Apsaugotas slaptažodžiu - Pamiršote slaptažodį Windows XP | Tom | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Rugpjūtis 15, 2009 10:58 |
| Kaip atrakinti Slaptažodis Saugomos PDF dokumentas | sunshine2009 | Virus, Spyware & Security | 0 | 3 rugpjūtis 2009 19:17 |
| Re įdiegtos "Windows", galima atgauti pass saugomos + privatus failus? | Samantha0101 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 30 spalis 2008 10:26 |
| Apsaugotus failus | megabaitas | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 23 spalis 2008 03:38 |
| Kaip apsaugoti slaptažodžiu failus? | Cew27 | Virus, Spyware & Security | 16 | 8 vasaris 2008 14:25 |
| Temos įrankiai | |
| |