![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som technická pomoc pre stredne veľké siete, a som si potrebujú prístup k niektoré súbory, ktoré boli chránené heslom predchádzajúce zamestnanca. Používám balík Office 2003 a že je app, ktorá bola použitá pri tvorbe týchto dátových súborov. Takže problém je, že zamestnanec je preč so žiadnym spôsobom kontaktovať. Náhradné potrebuje prístup, ale nemôže si v dôsledku toho, ochrana heslom ... Zkoušel jsem pár vecí a nič pracoval .. : ( Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že nemôže dostať aj do súboru. Atleast, že to, čo som čítal, že ako ...
| |||
| |||
| jo i nemôže dostať čítaj: ( je to hlúpe, pretože ona by mohla mať aspoň nechal ako iba na čítanie! Možno ti môžem pokúsiť len zmeniť rozšírenie? |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste vyskúšať, uistite sa, že ste späť súboru až keď prvé, ako by ste to mohli pokazit. |
|
| |||
| |||
| jo, Prebudil som sa a prišiel do práce ráno, aby ste zistili, že boli krakované. siete admin používa softvér tretích strán ... děkuji za helpd byť:) |
|
| |||
| |||
| Vaša vítam, a rád, že máš do dokumentov. Hrubou silou Hacking je niekedy najúčinnejšie cestou. |