![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам техничке подршке за мрежу и средњих ам требају приступ до неке датотеке које су заштићене лозинком претходне запослених. Користим Оффице 2003 и то је отприлике да је кориштен при изради ове дата фајлове. Дакле проблем је, запосленик је отишао без начин да Вас контактирамо. Замену треба приступити, али не може добити у због лозинку за заштиту ... Покушао сам неколико ствари и ништа радила .. : ( Било који идеја? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да не могу ни ући у ту датотеку. Атлеаст то је оно што сам прочитао је као ...
| |||
| |||
| да ја не могу добити чак и за читање: ( то је блесав јер је она могла да има барем лево као реад онлы! мозда ја могу само пробати променити екстензију? |
|
| |||
| |||
| Могло би пробати, проверите да ли вратити датотеке први ипак, као да вам се може поћи по злу. |
|
| |||
| |||
| Да, И пробудио и дошао на посао јутрос да сазнате које су напукао. мрежни админ користе софтвера треће стране ... хвала вам за хелпд ипак:) |
|
| |||
| |||
| Ваш добродошао, и драго ми је имаш на документима. Бруталност цјепкање је понекад најефикаснији начин. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лозинка заа̨тићен - Уиндоус КСП Заборављена лозинка | Том | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 15 аугуст 2009 10:58 |
| Како Откључај Лозинка Заштићени ПДФ документ | сунсхине2009 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 0 | 3 аугуст 2009 19:17 |
| Ре инсталиран Уиндоус, могуће да вратим пасс заштићена + приватне датотеке? | Самантха0101 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 30 октобар 2008 10:26 |
| Заштићена датотека | мегабајта | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 23 октобар 2008 03:38 |
| Како лозинком заштитити датотеке? | Цеу27 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 16 | 8 фебруар 2008 14:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |