![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я технічної підтримки для мереж середнього і я потребують доступ до деяких файлів, які були захищені паролем попереднім працівником.
Я використовую Office 2003, і це додаток, які були використані при створенні цих файлів з даними. Така проблема, працівник пішов з нічим не зв'язався. Потреби в заміні доступу, але не може одержати у зв'язку із захистом паролем ... Я намагався кілька речей, і нічого не працює .. : ( Будь-які ідеї? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Спробуйте це: http://www.askdavetaylor.com/can_i_c...word_file.html
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я думаю, він навіть не може отримати у файл. Atleast Ось що я прочитав його, як ...
|
|||
|
|||
|
Та я навіть не можу отримати в наступному: (
це нерозумно, тому що вона може мати принаймні залишив його тільки для читання! Може бути, я можу спробувати просто змінити розширення? |
|
|
|||
|
|||
|
Ви можете спробувати, переконайтеся, що Вам файлу в першу чергу, хоча, як якщо ви робите це може піти не так.
|
|
|
|||
|
|||
|
Так,
Я прокинувся і прийшов на роботу сьогодні вранці, щоб з'ясувати, що вони були тріщини. мережевого адміністратора використовувати програмне забезпечення сторонніх ... Дякую Вам за helpd хоч:) |
|
|
|||
|
|||
|
Ваша годинне, і радий, що ти потрапив в документах. Груба сила злому іноді є найбільш ефективним способом.
|