по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Фотокопие на Word процесор нещица Моля помогнете

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 март 2009, 20:50
Член Група

Аз търся програма, която ще чете писмено или да пишете и транскрибирам я дума DOC,
Имам намери някой като нея, но тя е само за цел да издирват думите на фотокопие.
прозорец или Linux е наред.
Old 21-ви март 2009 година, 00:09
Номер на групата

По традиция един часа ще получите Omnipage. Той ще приеме нито една снимка на страница или сканиране, ако имате скенер. Тя ще ви даде Word документ, със същото съдържание и думите ще бъдат в текста, вместо графика. 200dpi е традиционно най-ниска резолюция, които могат да бъдат обработени, 300, могат да бъдат адекватни, 400 е добре.

Това, мисля, точно да отговори на въпроса, но тя може да имате някакви допълнителни ограничения. Ако ви кажа това, което ние можем да влезем в допълнителни подробности.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 21-ви март 2009 година, 00:17
Член Група

Аз просто искам програма, която ще се снимка на всички думи от книгата, вестници, печатни страна писмена форма и го поставете върху думата док за мен по този начин мога да пуснете текста на глас, ако искат и транс книжникът някои от моите писмени списания . Както някои факс до имейл доставчици да транскрибирам нещата за вас, но не се нуждаят от факса част.
Old 21-ви март 2009 година, 00:52
Номер на групата

Има ли да отидем тогава. Omnipage е идеална за това.
Old 24 април 2009 г., 05:03
Член Група

Update:

Намерих това, което е търсил, така Бих мисълта Бих акции нещо близо може би дори по-добре, наречено scanr в http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc