menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Fotokopie na Word Procesor Thingy Prosím Nápověda

Reply

Thread Nástroje
Old 20 března 2009, 20:50
Člen Skupina

Mám zájem o program, který bude číst nebo psát typizace a přepsat jej na slovo doc,
Zjistil jsem, že někteří to líbí, ale je určen pouze k vyšpehování slova fotokopii.
okno nebo linux je v pohodě.
Old 21 března 2009, 00:09
Dárce Skupina

Tradičně by člověk dostat Omnipage. To budeme akceptovat buď fotografii stránku nebo skenovat, pokud máte skeneru. Je vám Word dokument stanovených se stejným obsahem a slova budou v textu místo obrázků. 200dpi je konvenčně nejnižším rozlišení, které lze manipulovat, může být odpovídající 300, 400, je dobrý.

To, myslím, že přesně odpovídá na otázku, ale je docela možné máte další omezení. Pokud řeknete, co si můžeme jít do dalších podrobností.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 21 března 2009, 00:17
Člen Skupina

Chci jen, že program bude mít fotografii jakéhokoliv textu z knihy, noviny, tisk straně písemně a položte ji na slovo doc pro mě tak můžu běžet textu na hlas, když chci a trance písař některé mé písemné časopisy . Podobně jako některé fax email poskytovatelů dělat přepsat co pro vás, ale nepotřebují fax část.
Old 21 března 2009, 00:52
Dárce Skupina

Tam jsme pak jít. Omnipage je ideální pro to.
Old 24. dubna 2009, 05:03
Člen Skupina

UPDATE:

Našel jsem, co jsem hledal, tak jsem si myslel bych sdílet něco blízko možná ještě lepší nazývá scanr na http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.