![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω για ένα πρόγραμμα που θα διαβάσει εγγράφως ή δακτυλογράφηση και να μεταγράψει μια λέξη doc, Βρήκα κάποια αρέσει, αλλά είναι μόνο για την αναζήτηση των λέξεων παρατίθενται φωτοαντίγραφο. παράθυρο ή το Linux είναι μια χαρά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παραδοσιακά, θα λάβετε Omnipage. Αυτό θα το δεχτεί είτε μια φωτογραφία μιας σελίδας ή μια σάρωση αν έχετε σαρωτή. Θα σας δώσει ένα έγγραφο του Word που καθορίζονται με το ίδιο περιεχόμενο και οι λέξεις θα είναι σε μορφή κειμένου αντί για γραφικά. 200dpi είναι συνηθισμένο το χαμηλότερο ψήφισμα που μπορούν να διακινούνται, 300 μπορεί να είναι επαρκή, 400 είναι καλό.
| |||
| |||
| Θέλω απλά ένα πρόγραμμα που θα λάβει μια φωτογραφία για κάθε γράμμα από το βιβλίο, εφημερίδα, εκτύπωση πλευρά γραπτώς και τοποθετήστε το σε μια λέξη doc για μένα με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να λειτουργήσει ένα κείμενο για την φωνή αν θέλω και τρανς γραφέας ορισμένες από γραπτή μου περιοδικά . Όπως και κάποια φαξ στο email πάροχοι κάνουν μεταγράψει το υλικό για σας, αλλά δεν χρειάζεται το φαξ μέρος. |
|
| |||
| |||
| Θα πάμε στη συνέχεια. Omnipage είναι τέλεια για αυτό. |
|
| |||
| |||
| UPDATE: Βρήκα αυτό που έψαχνα, ώστε να θέσω σκέψης Είχα μερίδιο κοντά ίσως κάτι ακόμη καλύτερο που ονομάζεται scanr σε http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανάγκη Καλή Ημερολόγιο Thingy - iPod Compatible | Haun | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 31 Αυγούστου, 2009 02:02 |
| Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων | θαμπωμένος | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 21 Μαρ 2009 13:27 |
| Δωρεάν online επεξεργαστή κειμένου; | casey2008 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 14 Φεβ 2008 13:44 |
| I'Ve μπλοκαρισμένου μου mp3 removeable media thingy | lizzyR | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 6 Jan 2008 04:46 |
| Spoken δακτυλογραφηθεί λέξη προς λέξη | pest79456 | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 4η Νοεμβρίου 2007 08:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |