μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Φωτοτυπία του Word Processor Thingy Παρακαλώ Βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Μάρτη 2009, 20:50
Μέλος Ομάδα

Default Φωτοτυπία του Word Processor Thingy Παρακαλώ Βοήθεια

Ψάχνω για ένα πρόγραμμα που θα διαβάσει εγγράφως ή δακτυλογράφηση και να μεταγράψει μια λέξη doc,
Βρήκα κάποια αρέσει, αλλά είναι μόνο για την αναζήτηση των λέξεων παρατίθενται φωτοαντίγραφο.
παράθυρο ή το Linux είναι μια χαρά.
Old 21 Μαρτίου 2009, 00:09
Ομάδα Δωρητών

Παραδοσιακά, θα λάβετε Omnipage. Αυτό θα το δεχτεί είτε μια φωτογραφία μιας σελίδας ή μια σάρωση αν έχετε σαρωτή. Θα σας δώσει ένα έγγραφο του Word που καθορίζονται με το ίδιο περιεχόμενο και οι λέξεις θα είναι σε μορφή κειμένου αντί για γραφικά. 200dpi είναι συνηθισμένο το χαμηλότερο ψήφισμα που μπορούν να διακινούνται, 300 μπορεί να είναι επαρκή, 400 είναι καλό.

Αυτό, νομίζω, με ακρίβεια τις απαντήσεις, αλλά το ζήτημα αυτό μπορεί να έχετε περαιτέρω περιορισμούς. Αν σας πω αυτό που μπορούμε να προχωρήσουμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 21 Μαρτίου 2009, 00:17
Μέλος Ομάδα

Θέλω απλά ένα πρόγραμμα που θα λάβει μια φωτογραφία για κάθε γράμμα από το βιβλίο, εφημερίδα, εκτύπωση πλευρά γραπτώς και τοποθετήστε το σε μια λέξη doc για μένα με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να λειτουργήσει ένα κείμενο για την φωνή αν θέλω και τρανς γραφέας ορισμένες από γραπτή μου περιοδικά . Όπως και κάποια φαξ στο email πάροχοι κάνουν μεταγράψει το υλικό για σας, αλλά δεν χρειάζεται το φαξ μέρος.
Old 21 Μαρτίου 2009, 00:52
Ομάδα Δωρητών

Θα πάμε στη συνέχεια. Omnipage είναι τέλεια για αυτό.
Old 24 Απριλίου 2009, 05:03
Μέλος Ομάδα

UPDATE:

Βρήκα αυτό που έψαχνα, ώστε να θέσω σκέψης Είχα μερίδιο κοντά ίσως κάτι ακόμη καλύτερο που ονομάζεται scanr σε http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ανάγκη Καλή Ημερολόγιο Thingy - iPod Compatible Haun Γενικά Λογισμικό Chat 1 31 Αυγούστου, 2009 02:02
Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων θαμπωμένος Office Suites & Εφαρμογές 8 21 Μαρ 2009 13:27
Δωρεάν online επεξεργαστή κειμένου; casey2008 Office Suites & Εφαρμογές 2 14 Φεβ 2008 13:44
I'Ve μπλοκαρισμένου μου mp3 removeable media thingy lizzyR Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 6 Jan 2008 04:46
Spoken δακτυλογραφηθεί λέξη προς λέξη pest79456 Office Suites & Εφαρμογές 8 4η Νοεμβρίου 2007 08:55
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.