manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Dokumentacija za obradu teksta Thingy Molimo Pomoć

Reply

Thread Tools
Old 20 ožujak 2009, 20:50
Member Group

Default Dokumentacija za obradu teksta Thingy Molimo Pomoć

Ja sam obličje za program koji će čitati ili pisati na pisaćem i prepisati ga u riječ doc,
Našao sam nešto sviđa, ali to je samo dizajniran da izvide riječi iz fotokopija.
prozor ili Linux je u redu.
Old 21 ožujak 2009, 00:09
Donatorska Grupa

Tradicionalno bi dobili Omnipage. To ćemo prihvatiti bilo fotografiju stranicu ili skeniranja ako imate skener. To će vam dati Word dokument legao vanjska strana s istim sadržajem i riječi će sve biti u tekstu umjesto grafike. 200dpi je konvencionalno najniža rezolucija koja se može rukovati, 300 svibanj biti odgovarajuća, 400 je dobro.

To, mislim, točno odgovore na pitanje, ali svibanj kvalitetno biti imate dodatnih ograničenja. Ako vam reći koji su to možemo ići u daljnje pojedinosti.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 21 ožujak 2009, 00:17
Member Group

JA pravedan ištanje program koji će se fotografije iz bilo kojeg formulacije knjige, novine, print rukom pisanom obliku i stavite ga na riječ doc za mene na taj način mogu pokrenuti teksta na glas ako želim da te zanos pismoznanac neke moje pismene časopisa . Kao neki faks na e-poštu provideri to prepisati se stvari za vas, ali ne treba fax dio.
Old 21 ožujak 2009, 00:52
Donatorska Grupa

Tamo idemo onda. Omnipage je savršen za to.
Old 24 tra 2009, 05:03
Member Group

UPDATE:

Našao sam što sam bio obličje za tako bih pomislio bih podijeliti nešto zatvori, možda čak i bolje scanr pozvao na http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Need Good Kalendar thingy - iPod kompatibilan Haun Općenito Software Chat 1 31 kolovoz 2009 02:02
Word 2007, Isključivanje stranice iz Word count snowblind Office & Applications 8 21. ožujak 2009 13:27
Besplatni online obradu teksta? casey2008 Office & Applications 2 14. veljača 2008 13:44
I'Ve blokirao moj mp3 removeable medija thingy lizzyR Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 6. siječanj 2008 04:46
Rekoh riječ kucanog riječ pest79456 Office & Applications 8 4. studeni 2007 08:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.