![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam obličje za program koji će čitati ili pisati na pisaćem i prepisati ga u riječ doc, Našao sam nešto sviđa, ali to je samo dizajniran da izvide riječi iz fotokopija. prozor ili Linux je u redu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tradicionalno bi dobili Omnipage. To ćemo prihvatiti bilo fotografiju stranicu ili skeniranja ako imate skener. To će vam dati Word dokument legao vanjska strana s istim sadržajem i riječi će sve biti u tekstu umjesto grafike. 200dpi je konvencionalno najniža rezolucija koja se može rukovati, 300 svibanj biti odgovarajuća, 400 je dobro.
| |||
| |||
| JA pravedan ištanje program koji će se fotografije iz bilo kojeg formulacije knjige, novine, print rukom pisanom obliku i stavite ga na riječ doc za mene na taj način mogu pokrenuti teksta na glas ako želim da te zanos pismoznanac neke moje pismene časopisa . Kao neki faks na e-poštu provideri to prepisati se stvari za vas, ali ne treba fax dio. |
|
| |||
| |||
| Tamo idemo onda. Omnipage je savršen za to. |
|
| |||
| |||
| UPDATE: Našao sam što sam bio obličje za tako bih pomislio bih podijeliti nešto zatvori, možda čak i bolje scanr pozvao na http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Good Kalendar thingy - iPod kompatibilan | Haun | Općenito Software Chat | 1 | 31 kolovoz 2009 02:02 |
| Word 2007, Isključivanje stranice iz Word count | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. ožujak 2009 13:27 |
| Besplatni online obradu teksta? | casey2008 | Office & Applications | 2 | 14. veljača 2008 13:44 |
| I'Ve blokirao moj mp3 removeable medija thingy | lizzyR | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 6. siječanj 2008 04:46 |
| Rekoh riječ kucanog riječ | pest79456 | Office & Applications | 8 | 4. studeni 2007 08:55 |
| Thread Tools | |
| |