![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én keresem azt a programot, hogy olvassa el írásban vagy gépelési és át azt a szót doc, Én találtam valami hasonlót, de csak tervezték, hogy a keresési szavai fénymásolatát. ablak vagy Linux finom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hagyományosan azt OmniPage kap. Meg fogom fogadni akár egy fénykép egy oldalt vagy egy scan ha van egy szkenner. Ez Önnek egy Word dokumentumban meghatározott tartalmával azonos, és a szöveg mind a szöveg helyett a grafika. 200dpi hagyományosan a legkisebb felbontás, hogy lehet kezelni, 300 is megfelelő, 400 jó.
| |||
| |||
| Csak azt akarom, hogy azt a programot, majd egy képet a megfogalmazás a könyv, újság, nyomtatási kézzel írás, és helyezzük egy szót a doki nekem, hogy úgy tudok futni a szöveget, hogy hangja, ha akarom, és trance SCRIBE néhány én írásbeli folyóiratok . Mint valami fax e-mail szolgáltatók do át az anyagot az Ön számára, de nem kell a fax rész. |
|
| |||
| |||
| Már megy is. OmniPage tökéletes erre. |
|
| |||
| |||
| UPDATE: Megtaláltam amit kerestem, így én gondoltam valami részesedése közel talán még jobban felhívta a scanr http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Need Jó dolog Naptár - iPod kompatibilis | Tengeralattjáró | General Chat szoftver | 1 | Augusztus 31, 2009 02:02 |
| Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. március 2009 13:27 |
| Ingyenes online szövegszerkesztő? | casey2008 | Office & Applications | 2 | 14. február 2008 13:44 |
| I'Ve blokkolta my mp3 kivehető média biszbasz | lizzyR | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 6. január 2008 04:46 |
| Beszélt szót gépelt szó | pest79456 | Office & Applications | 8 | 4. november 2007 08:55 |
| Téma eszközök | |
| |