![]() |
|
| |||
| |||
| אני מחפש תוכנית יופיע בכתב או הקלדת ו לתעתק אותה מילה דוק, מצאתי כמה אוהב את זה אבל זה רק כדי לחפש את תוכנן המילים של הצילום. חלון או Linux בסדר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| באופן מסורתי אחד לקבל Omnipage. זה יהיה לקבל גם צילום של דף או סריקה אם יש לך סורק. הוא יתן לך מסמך Word לפריסתו הנוכחית עם אותו התוכן ואת המילים יהיה כל להיות במקום של טקסט גרפיקה. 200dpi הוא conventionally את הרזולוציה הנמוכה ביותר שניתן הטיפול, עשוי להיות הולם 300, 400 הוא טוב.
| |||
| |||
| אני רק רוצה תוכנית תעביר תצלום מתוך הניסוח של כל ספר, עיתון, להדפיס בכתב היד למקם אותה על מילה Doc לי ככה אני יכול להריץ טקסט הקול אם אני רוצה ו חרגון סופר חלק שלי בכתב עת . כמו איזה פקס לדוא"ל ספקי לתעתק לעשות בשבילך את הדברים, אבל לא צריך לעשות את החלק פקס. |
|
| |||
| |||
| אז הנה אנחנו מתחילים. Omnipage מושלם בשביל זה. |
|
| |||
| |||
| העדכון: מצאתי את מה שחיפשתי כל כך חשבתי שאני הייתי מעוניין לשתף משהו קרוב אולי אפילו טוב יותר קרא לעבר scanr http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך לוח תואם טוב thingy - ה-iPod | Haun | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 31 אוגוסט 2009 02:02 |
| Word 2007, לא כולל דפי לספור מ-Word | snowblind | חבילות Office & Applications | 8 | 21st מרץ 2009 13:27 |
| מעבד תמלילים מקוון חינם? | casey2008 | חבילות Office & Applications | 2 | 14th פברואר 2008 13:44 |
| I'Ve חסמו לי את MP3 removeable מדיה thingy | lizzyR | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 6 ינואר 2008 04:46 |
| מילה מדוברת כדי הקלדת המילה | pest79456 | חבילות Office & Applications | 8 | 4th נובמבר 2007 08:55 |
| שרשרת כלים | |
| |