mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Fotokopija Word Processor thingy Please Help

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 20, 2009, 20:50
Narys

Default Fotokopija Word Processor thingy Please Help

Aš ieškau programos, kad bus skaityti ir rašyti ar spausdinti užrašius jį word doc,
Aš manau, kad kai kurie patinka, bet ji yra skirta tik surasti žodžiai fotokopija.
langas arba Linux yra gerai.
Old Kovas 21, 2009, 00:09
Donorų grupės

Tradiciškai vienas gaus Omnipage. Ji bus sutikti su puslapio nuotrauką arba nuskaityti, jei turite skaitytuvą. Jis duos jums Word dokumentas išdėstytas su tuo pačiu turiniu ir žodžiai visus būti teksto, o ne grafika. 200dpi tai tradiciškai mažiausia rezoliuciją, kuri gali būti tvarkomi, 300, gali būti pakankamas, 400 gerai.

Tai, manau, tiksliai atsakyti į klausimą, bet jis gali būti turite daugiau suvaržymų. Jei pasakyti, ką jie mes galime eiti į išsamiau.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Kovas 21, 2009, 00:17
Narys

Aš tik noriu, kad programa bus jei iš knygos, laikraščiai, spausdinti ranka rašyti žodžiai nuotrauką ir uždėkite ją ant word doc už mane, kad taip galiu paleisti tekstą balsu, jei aš noriu ir trance raštininkas kai mano raštiško žurnalai . Kaip ir kai fakso elektroninio pašto teikėjai do užrašius jums Daiktai, bet nereikia faksu dalis.
Old Kovas 21, 2009, 00:52
Donorų grupės

There we go to. Omnipage puikiai tinka kad.
Old Balandis 24, 2009, 05:03
Narys

UPDATE:

Radau ką aš ieškojau taip I'd thought I'd share nors netoli gal net geriau vadinamas scanr ne http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Reikia gero Kalendorius thingy - Ipod Suderinamumas Haun BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Rugpjūtis 31, 2009 02:02
Word 2007 Pašalinimas iš Word count snowblind Office Suites & Applications 8 Kovas 21, 2009 13:27
Free online word processor? casey2008 Office Suites & Applications 2 14 vasaris 2008 13:44
I'Ve blokavo mano mp3 removeable žiniasklaidos thingy lizzyR Sound, Speakers & MP3 Players 1 6 sausis 2008 04:46
Spoken žodį įvedėte žodį pest79456 Office Suites & Applications 8 4 lapkritis 2007 08:55
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.