![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ieškau programos, kad bus skaityti ir rašyti ar spausdinti užrašius jį word doc, Aš manau, kad kai kurie patinka, bet ji yra skirta tik surasti žodžiai fotokopija. langas arba Linux yra gerai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tradiciškai vienas gaus Omnipage. Ji bus sutikti su puslapio nuotrauką arba nuskaityti, jei turite skaitytuvą. Jis duos jums Word dokumentas išdėstytas su tuo pačiu turiniu ir žodžiai visus būti teksto, o ne grafika. 200dpi tai tradiciškai mažiausia rezoliuciją, kuri gali būti tvarkomi, 300, gali būti pakankamas, 400 gerai.
| |||
| |||
| Aš tik noriu, kad programa bus jei iš knygos, laikraščiai, spausdinti ranka rašyti žodžiai nuotrauką ir uždėkite ją ant word doc už mane, kad taip galiu paleisti tekstą balsu, jei aš noriu ir trance raštininkas kai mano raštiško žurnalai . Kaip ir kai fakso elektroninio pašto teikėjai do užrašius jums Daiktai, bet nereikia faksu dalis. |
|
| |||
| |||
| There we go to. Omnipage puikiai tinka kad. |
|
| |||
| |||
| UPDATE: Radau ką aš ieškojau taip I'd thought I'd share nors netoli gal net geriau vadinamas scanr ne http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia gero Kalendorius thingy - Ipod Suderinamumas | Haun | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Rugpjūtis 31, 2009 02:02 |
| Word 2007 Pašalinimas iš Word count | snowblind | Office Suites & Applications | 8 | Kovas 21, 2009 13:27 |
| Free online word processor? | casey2008 | Office Suites & Applications | 2 | 14 vasaris 2008 13:44 |
| I'Ve blokavo mano mp3 removeable žiniasklaidos thingy | lizzyR | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 6 sausis 2008 04:46 |
| Spoken žodį įvedėte žodį | pest79456 | Office Suites & Applications | 8 | 4 lapkritis 2007 08:55 |
| Temos įrankiai | |
| |