mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Fotocopie a Word Processor veche Vă rugăm să Ajutor

Reply

Thread Tools
Old 20 martie 2009, 20:50
Grupul de stat

Caut un program care va citi scris sau tastând şi transcrie-l la un cuvânt doc,
Am găsit unele place, dar este proiectat pentru a căuta numai în cuvinte de o fotocopie.
fereastră sau Linux este bine.
Old 21st Mar 2009, 00:09
Grupul de donator

Tradiţional s-ar putea obţine Omnipage. Se va accepta nici o fotografie a unei pagini sau o scanare, dacă aveţi un scanner. Aceasta iti va da un document Word prevăzute cu acelaşi conţinut, precum şi toate cuvintele vor fi de tip text, în loc de grafică. 200dpi convenţional este cea mai mică rezoluţie care poate fi manipulat, 300 pot fi adecvate, 400 este bun.

Asta, cred eu, în mod corect răspunsurile la întrebare, dar aceasta poate fi foarte bine pe care le-aţi mai multe constrângeri. Dacă vă spun care sunt acestea putem merge mai departe în detaliu.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 21st Mar 2009, 00:17
Grupul de stat

Vreau doar un program care va avea o fotografie a cuprins de la orice carte, ziar, imprimare parte scris şi puneţi-l pe un cuvânt doc pentru mine ca mod în care pot rula un text pentru a vocii dacă vreau şi transă SCRIBE nişte reviste de scris . La fel ca unii furnizori de fax e-mail pentru a face copia de chestii pentru tine, dar nu au nevoie de fax parte.
Old 21st Mar 2009, 00:52
Grupul de donator

Nu vom merge atunci. Omnipage este perfect pentru asta.
Old 24 aprilie 2009, 05:03
Grupul de stat

UPDATE:

L-am gasit ceea ce am fost în căutarea, aşa că am crezut că Aş dori ceva aproape parts poate chiar mai bine la numit scanr http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.