| Tradiţional s-ar putea obţine Omnipage. Se va accepta nici o fotografie a unei pagini sau o scanare, dacă aveţi un scanner. Aceasta iti va da un document Word prevăzute cu acelaşi conţinut, precum şi toate cuvintele vor fi de tip text, în loc de grafică. 200dpi convenţional este cea mai mică rezoluţie care poate fi manipulat, 300 pot fi adecvate, 400 este bun.
Asta, cred eu, în mod corect răspunsurile la întrebare, dar aceasta poate fi foarte bine pe care le-aţi mai multe constrângeri. Dacă vă spun care sunt acestea putem merge mai departe în detaliu.
Sistemul meu: Tim Procesor (e): Athlon 64 3500 + | Plăci de bază: Asus A8N-VM CSM | Memorie RAM: Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB | Placă grafică (e): NVIDIA GeForce 6600 512MB | Placă de sunet: Cherry RS 6000 M tastatură | Hard Drive (e): Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină | Optical Drive (e): Samsung DVD-ROM-ul TS-H352 | Cauza / PSU: Thermaltake Soprana | Răcire: Stock | Network / Internet: Telewest 2x20Mb/sec | Monitor (e): SXGA cu ecran plat | Sistem de operare (e): Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox) | |