![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам хандсоме за програм који ће читати или писати на писаћој и препише га у реч доц, Нашао сам нешто свиђа, али то је само дизајниран да извиде речи из фотокопија. прозор или Линукс је у реду. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Традиционално би добили ОмниПаге. То ћемо прихватити било фотографију презентацију или скенирања ако имате скенер. То ће вам дати Уорд документ легао вањска страна са истим садржајем и речи ће све бити у тексту уместо графике. 200дпи је конвенционалном најнижа резолуција која се може руковати, 300 мај бити одговарајућа, 400 је добро.
| |||
| |||
| ЈА праведан оскудица програм који ће се фотографије из било којег формулације књиге, новине, штампај руком писаном облику и ставите га на реч доц за мене на тај начин могу покренути текста на глас ако желим да те занос писмознанац неке моје писмене часописа . Као неки факс на е-пошту провидер то препише се ствари за вас, али не треба факс део. |
|
| |||
| |||
| Тамо идемо онда. ОмниПаге је савршен за то. |
|
| |||
| |||
| УПДАТЕ: Нашао сам шта сам био хандсоме за тако бих помислио бих подијелити нешто затвори, можда чак и боље сцанр позвао на хттп://ууу.сцанр.цом/доц_ексампле_02.аспкс |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Добро је потребно Календар Тхингы - иПод-Компатибилан | Хаун | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 31 Авг 2009 02:02 |
| Уорд 2007, Искључивање странице из Уорд цоунт | сноублинд | Оффице & Апплицатионс | 8 | 21 март 2009 13:27 |
| Бесплатни онлине обраду текста? | цасеы2008 | Оффице & Апплицатионс | 2 | 14 фебруар 2008 13:44 |
| И'Ве блокирао мој мп3 ремовеабле медија тхингы | лиззыР | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 6 јануар 2008 04:46 |
| Рекох реч куцаног реч | пест79456 | Оффице & Апплицатионс | 8 | 4 новембар 2007 08:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |