менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Фотокопію Word Processor Thingy Please Help

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 березня 2009, 20:50
Член групи

Default Фотокопію Word Processor Thingy Please Help

Я шукаю програму, яка буде читати письмовій формі або машинопис і записати його в Word DOC,
Я знайшов деякі люблять його, але він призначений тільки для пошуку слів з ксерокопії.
вікна або Linux є штраф.
Old 21 березня 2009, 00:09
Донор групи

Традиційно можна було б отримати Omnipage. Вона буде приймати або фотографію сторінці або сканування, якщо у вас є сканер. Це дасть вам документ Word, викладених з тим же змістом і слова, все буде в текст, а не графіка. 200dpi традиційно низьким дозволом, який може бути оброблений, 300 може бути адекватною, 400 це добре.

Це, я думаю, точної відповіді на питання, але цілком можливо, у вас є додаткові обмеження. Якщо ви говорите, що вони ми можемо вдаватися в подробиці.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 21 березня 2009, 00:17
Член групи

Я просто хочу програму, яка буде приймати фотографію будь-якого слова з книги, газети, писати друкованими літерами і помістити його на слові Doc для мене таким чином я можу запустити тексту голосом, якщо я хочу, а транс писар деякі з моїх письмових журнали . Як і деякі факс електронною поштою постачальники записати матеріал для вас, але не потрібно факс частини.
Old 21 березня 2009, 00:52
Донор групи

Там ми перейшли тоді. Omnipage ідеально підходить для цього.
Old 24 квітня 2009, 05:03
Член групи

ОНОВЛЕННЯ:

Я знайшов те, що я шукав так що я думав, що я щось близьке частки може бути, навіть краще назвати scanr на http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібен хороший календар Thingy - Ipod Сумісно Haun General Software чат 1 31 серпня 2009 02:02
Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count Snowblind Office Suites & Застосування 8 21 березня 2009 13:27
Безкоштовні онлайн текстовий процесор? casey2008 Office Suites & Застосування 2 14 лютого 2008 13:44
I'Ve заблокували мій mp3 знімні медіа Thingy lizzyR Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 6 січня 2008 04:46
Spoken Word до друкованого слова pest79456 Office Suites & Застосування 8 4 листопада 2007 08:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.