![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я шукаю програму, яка буде читати письмовій формі або машинопис і записати його в Word DOC, Я знайшов деякі люблять його, але він призначений тільки для пошуку слів з ксерокопії. вікна або Linux є штраф. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Традиційно можна було б отримати Omnipage. Вона буде приймати або фотографію сторінці або сканування, якщо у вас є сканер. Це дасть вам документ Word, викладених з тим же змістом і слова, все буде в текст, а не графіка. 200dpi традиційно низьким дозволом, який може бути оброблений, 300 може бути адекватною, 400 це добре.
| |||
| |||
| Я просто хочу програму, яка буде приймати фотографію будь-якого слова з книги, газети, писати друкованими літерами і помістити його на слові Doc для мене таким чином я можу запустити тексту голосом, якщо я хочу, а транс писар деякі з моїх письмових журнали . Як і деякі факс електронною поштою постачальники записати матеріал для вас, але не потрібно факс частини. |
|
| |||
| |||
| Там ми перейшли тоді. Omnipage ідеально підходить для цього. |
|
| |||
| |||
| ОНОВЛЕННЯ: Я знайшов те, що я шукав так що я думав, що я щось близьке частки може бути, навіть краще назвати scanr на http://www.scanr.com/doc_example_02.aspx |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібен хороший календар Thingy - Ipod Сумісно | Haun | General Software чат | 1 | 31 серпня 2009 02:02 |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Безкоштовні онлайн текстовий процесор? | casey2008 | Office Suites & Застосування | 2 | 14 лютого 2008 13:44 |
| I'Ve заблокували мій mp3 знімні медіа Thingy | lizzyR | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 6 січня 2008 04:46 |
| Spoken Word до друкованого слова | pest79456 | Office Suites & Застосування | 8 | 4 листопада 2007 08:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |