manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Pick slučajnih imena. Csv datoteku

Reply

Thread Tools
Old 21 siječanj 2009, 12:42
Member Group

Default Pick slučajnih imena. Csv datoteku

Zdravo,

Ja sam trenutno radi na projektu za moju tvrtku pomoću auto Dialer sustava. Recimo da imam. Txt ili. Csv datoteku sa 80.000 evidencija. Trebam pronaći "x" (gdje x može biti 15.000) slučajnih ljudi u toj bazi podataka.

Kako bi se ja sad radi o tome,

Hvala ti!
Old 21 siječanj 2009, 14:58
Member Group

JA dont misliti Excel je mogućnost za to, da ste u potrazi na 3rd Party program ..
Old 21 siječanj 2009, 15:13
Štetni sadržaj grupe

Bok

Excel ima funkciju RAND (koja je relativno blizu kao slučajna) - koju će vjerojatno morati uvoziti datoteke prvi.

Ako koristite XL2007 zatim uvoz neće biti problem, ali ako se koristi bilo koje ranije verzije, možda biste željeli pogledati Chip Pearson's site za kod za uvoz velikih tekstualnih datoteka.

http://www.cpearson.com/excel/ImportBigFiles.aspx

My System: To je sve moje ...

Procesor (i):
C2D E6750 2.66Ghz
Matične ploče:
Gigabajt P35C-DS3R
RAM memorija:
2 x 1GB gusar DDR2 XMS2 PC26400
Grafička kartica (e):
GeForce 8600GT
Sound Card:
Creative X-Fi
Tvrdi disk (i):
Maxtor 320Gb
Optički pogon (e):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Hlađenje:
Razne Antec + Zalman 92mm
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (e):
LGL226WQ 22 "Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
XP Pro SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
MS-DOS Application sačuvaju Under My File Names ahren Windows Operating Systems 0 6. lipnja 2009 04:49
Izaberite matična ploča / GPU kombinacija! Rapolyne General Hardware Chat 4 5. studeni 2008 01:22
Molim vas, pomozite mi uzeti laptop! Stare Chipper Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 6. lipnja 2008 05:35
$ 200 mobo .... Odaberite jednu! plz ali1 CPU, Matične ploče i RAM 5 27. studeni 2007 14:58
Program koji odabire jednom datotekom iz mape nasumce? andrewanimation Općenito Software Chat 6 25. studeni 2007 17:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.