мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Пицк случајних имена. ЦСВ датотеку

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Мар 2009, 12:42
Мембер Гроуп

Default Пицк случајних имена. ЦСВ датотеку

Здраво,

Ја сам тренутно ради на пројекту за моју фирму помоћу ауто Диалер система. Рецимо да имам. Ткст или. ЦСВ датотеку са 80.000 евиденција. ЈА потреба за наћи "кс" (где кс може бити 15.000) случајних људи у тој бази података.

Како би се ја сад ради о томе,

Хвала ти!
Old 21. Мар 2009, 14:58
Мембер Гроуп

ЈА донт мислити Ексцел је могућност за то, да сте у потрази на 3рд Парты програм ..
Old 21. Мар 2009, 15:13
Штетни садржај групе

Бок

Ексцел има функцију РАНД (која је релативно близу као случајна) - коју ће вероватно морати увозити датотеке први.

Ако користите КСЛ2007 затим увоз неће бити проблем, али ако се користи било које раније верзије, можда бисте желели погледати Цхип Пеарсон'с сите за код за увоз великих текстуалних датотека.

хттп://ууу.цпеарсон.цом/ексцел/ИмпортБигФилес.аспкс

Мы Сыстем: То је све моје ...

Процесор (и):
Ц2Д Е6750 2.66Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт П35Ц-ДС3Р
РАМ меморија:
2 кс 1ГБ гусар ДДР2 КСМС2 ПЦ26400
Графичка картица (е):
ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
Цреативе Кс-Фи
Тврди диск (и):
Макстор 320Гб
Оптички погон (е):
Пионеер ДВД-РУ
Цасе / псу:
Антец 900 / Антец ТруПоуер Трио 650
Хлађење:
Разне Антец + Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
Асус Роутер / ВиргинМедиа
Монитор (е):
ЛГЛ226УК 22 "Широки екран
Оперативни систем (е):
КСП Про СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
МС-ДОС Апплицатион сачувају Ундер Мы Филе Намес ахрен Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 6. јуна 2009 04:49
Одаберите матична плоча / ГПУ комбинација! Раполыне Генерал Хардуаре Цхат 4 5 новембар 2008 01:22
Молим вас, помозите ми узети лаптоп! Старе Цхиппер Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 6. јуна 2008 05:35
200 $ мобо .... Изаберите једну! плз али1 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 27 новембар 2007 14:58
Програм који бира једном датотеком из фасцикле насумице? андреуаниматион Уопштено Софтуаре Цхат 6 25 новембар 2007 17:16
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц