менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Pick випадкові імена. CSV-файлу

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 січня 2009, 12:42
Член групи

Default Pick випадкові імена. CSV-файлу

Здравствуйте,

В даний час я працюю над проектом для моєї компанії, використовуючи систему автоматичного дозвону. Скажімо у мене є. TXT або. CSV-файл з 80000 записів. Мені необхідно знайти "X" (де X може бути 15000) випадкові люди в цій базі даних.

Як я можу про це,

Спасибо!
Old 21 січня 2009, 14:58
Член групи

Я думаю, Dont Excel має спеціальну функцію, що дозволяє зробити це, ви дивитеся на 3rd Party програми ..
Old 21 січня 2009, 15:13
Група шкідливих програм

Привіт

Excel має функції RAND (які досить близькі до випадкових) - ви, імовірно, доведеться імпортувати файл в першу чергу.

Якщо ви використовуєте XL2007 то імпорт не буде проблемою, але при використанні будь-якої попередньої версії, ви можете подивитися на сайті Chip Пірсона для коду імпортувати великі текстові файли.

http://www.cpearson.com/excel/ImportBigFiles.aspx

Моя система: Це все моє ...

Процесор (и):
C2D E6750 2.66Ghz
Материнська плата:
Gigabyte P35C-DS3R
ОЗУ:
2 X 1GB Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Графічна карта (и):
GeForce 8600GT
Звукова карта:
Creative X-Fi
Жорсткий диск (и):
Maxtor 320Gb
Оптичний привід (и):
Pioneer DVD-RW
Діло / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Охолодження:
Різні Antec + Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
Маршрутизатор ASUS / VirginMedia
Монітор (и):
LGL226WQ 22-дюймові
Операційна система (и):
XP Pro SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
MS-DOS програми зберігаються Under My імен файлів Ахрен Операційні системи Windows 0 6 червня 2009 04:49
Pick плати / GPU комбінація! Rapolyne Генеральний обладнання чат 4 5 листопада 2008 01:22
Будь ласка, допоможіть мені вибирати ноутбук! Стара кусторез Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 6 червня 2008 05:35
$ 200 плат .... Pick One! PLZ ali1 Процесори, материнські плати RAM & 5 27 листопада 2007 14:58
Програма, яка вибирає один файл з папки на випадковій? andrewanimation General Software чат 6 25 листопада 2007 17:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.