![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм проектиране на MS Access база данни (2003), за да се справят с регистрацията на нови служители в една компания. Искам да създаде интернет страница, която позволява на мениджърите (едновременни потребители) да регистрира нови служители (например, име, адрес, отдел, заплата и т.н.). Уеб страница в идеалния случай трябва да положи всички информацията в таблицата в моята база данни. Може ли някой ми с примерна страница, или обясняват как да постигнете това? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Пренасочване на уеб страница в Internet Explorer 7 до Местни уеб страница на моя компютър? | LegendaryFire | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 22-ри октомври 2009 година 07:18 |
| 3 мрежа USB модем - "не успяват да създадат RAS влизане" Грешка | longcolt4570 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 18 Юни 2009 16:12 |
| Проблеми блокиране на достъпа до някои материали по Ie8, без да се наруши всякакъв достъп | simon1990 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 10 април 2009 01:14 |
| Филм Comp Влизане | ComputerGuy | Мултимедия & Codecs | 6 | 5-и парламентарен Jul 2008 08:20 |
| Защо не мога да получите достъп до данни на моя твърд диск? | j323mo | Дискове & сменяемите носители | 3 | 31 Jan 2008 23:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |