![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι σχεδιασμού μιας βάσης δεδομένων MS Access (2003), σε σχέση προς την ταξινόμηση των νέων εργαζομένων σε μια εταιρεία. Θέλω να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που θα επιτρέπει διαχειριστές (concurrent χρήστες) για την εγγραφή νέων εργαζομένων (π.χ. όνομα, τη διεύθυνση, το τμήμα του μισθού, κλπ). Η ιστοσελίδα θα πρέπει ιδανικά να θέσει όλες τις πληροφορίες σε έναν πίνακα σε βάση δεδομένων μου. Μπορεί κανείς να μου με ένα δείγμα σελίδα, ή να εξηγήσει πώς θα επιτευχθεί αυτό; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανακατεύθυνση ιστοσελίδας στον Internet Explorer 7 σε μια τοπική ιστοσελίδα για τον υπολογιστή μου; | LegendaryFire | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 22 Οκτωβρίου 2009 07:18 |
| 3 Network USB Modem - "αποτύχει να δημιουργήσει ras εισόδου" Σφάλμα | longcolt4570 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 18 Ιουν 2009 16:12 |
| Προβλήματα που εμποδίζει την πρόσβαση σε συγκεκριμένο υλικό για Ie8 χωρίς επιζήμιες Όλα Πρόσβαση | simon1990 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 10 Απρ 2009 01:14 |
| Υποχρ Κινηματογράφου Είσοδος | ComputerGuy | Multimedia & Codecs | 6 | 5 Ιουλ 2008 08:20 |
| Γιατί δεν μπορώ να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σχετικά με σκληρό δίσκο μου; | j323mo | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 31 Ιαν 2008 23:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |