![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam izradi MS Access baza podataka (2003) rukovati registraciju novih zaposlenika u tvrtki. Želim postaviti web-stranicu koja omogućuje menadžerima (istodobnih korisnika) za registraciju novih zaposlenika (npr. ime, adresa, odjel, plaće, itd.). Na web stranici bi trebao idealno staviti sve informacije na stolu u svojoj bazi podataka. Može bilo tko osigurati mene sa uzorku stranice ili objasniti kako ostvariti to? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Preusmjeravanje web-stranica u programu Internet Explorer 7 da biste lokalne web stranice na My Computer? | LegendaryFire | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 22 listopad 2009 07:18 |
| 3 Network USB Modem - "uspjeti stvoriti Ras entry" Error | longcolt4570 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 18. lipnja 2009 16:12 |
| Problemi Blokiranje pristupa neki materijal o Ie8 Bez štetnih Sve Access | simon1990 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 10. travanj 2009 01:14 |
| Film Comp Entry | ComputerGuy | Multimedija i kodeci | 6 | 5. srpnja 2008 08:20 |
| Zašto ne mogu pristupiti podacima na moj hard disk? | j323mo | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 31 siječanj 2008 23:53 |
| Thread Tools | |
| |