![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem projektowanie baz danych MS Access (2003) do obsługi rejestracji nowych pracowników w firmie. Chcę założyć stronę internetową, która umożliwia menedżerom (użytkowników) do rejestru nowych pracowników (np. imię i nazwisko, adres, wydział, wynagrodzenia itp.). Strona internetowa powinna najlepiej umieścić wszystkie informacje zawarte w tabeli w mojej bazie danych. Czy ktoś może dostarczyć mi przykładową stronę, lub wyjaśnić w jaki sposób tego dokonać? |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Przekierowanie strony sieci Web w programie Internet Explorer 7 do lokalnych sieci Web na komputerze? | LegendaryFire | Przeglądarki WWW i FTP Klienci | 1 | 22 października 2009 07:18 |
| 3 Network USB Modem - "nie do tworzenia ras wpis" Błąd | longcolt4570 | Networking, Modems & VoIP | 0 | 18 czerwca 2009 16:12 |
| Problemy blokowania dostępu do niektórych materiałów w Ie8 bez uszkodzenia All Access | simon1990 | Przeglądarki WWW i FTP Klienci | 2 | 10 kwietnia, 2009 01:14 |
| Film Comp Wejście | ComputerGuy | Multimedia i kodeki | 6 | 5 lipca 2008 08:20 |
| Dlaczego nie mam dostępu do danych na dysku twardym? | j323mo | Removable Media Drives & | 3 | 31 stycznia 2008 23:53 |
| Narzędzia wątku | |
| |