rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Prosimy o pomoc! MS Access Web Page wprowadzania danych

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 czerwca 2009, 22:53
Nowe państwa grupy

Default Prosimy o pomoc! MS Access Web Page wprowadzania danych

Jestem projektowanie baz danych MS Access (2003) do obsługi rejestracji nowych pracowników w firmie. Chcę założyć stronę internetową, która umożliwia menedżerom (użytkowników) do rejestru nowych pracowników (np. imię i nazwisko, adres, wydział, wynagrodzenia itp.). Strona internetowa powinna najlepiej umieścić wszystkie informacje zawarte w tabeli w mojej bazie danych.

Czy ktoś może dostarczyć mi przykładową stronę, lub wyjaśnić w jaki sposób tego dokonać?
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Przekierowanie strony sieci Web w programie Internet Explorer 7 do lokalnych sieci Web na komputerze? LegendaryFire Przeglądarki WWW i FTP Klienci 1 22 października 2009 07:18
3 Network USB Modem - "nie do tworzenia ras wpis" Błąd longcolt4570 Networking, Modems & VoIP 0 18 czerwca 2009 16:12
Problemy blokowania dostępu do niektórych materiałów w Ie8 bez uszkodzenia All Access simon1990 Przeglądarki WWW i FTP Klienci 2 10 kwietnia, 2009 01:14
Film Comp Wejście ComputerGuy Multimedia i kodeki 6 5 lipca 2008 08:20
Dlaczego nie mam dostępu do danych na dysku twardym? j323mo Removable Media Drives & 3 31 stycznia 2008 23:53
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.